on samo zna da smo u busevima
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!postenoWatch triad classic | Streamable izvoli pov imam vrhunsku gaming stolicu
(klasican informal familije triads)
tyrone, njemu je zveknut ban za heal bindon samo zna da smo u busevima
Placi ode neformalnafikuse on je ubia ove moje na inf imaju svi pov odma je kickan iz familije usao je preko hotela i tjt poslacu pov kako nase ubija i kickan je odma
pa kad udjes preko hotela ne da ti rank vi ste mi dalibuk mogu posaljem povove od svih koji su igrali bizz da je pobio njih i moze u logovima da se vidi da je lik usao preko hotela
zile ne moze svakog da kontrolise da li ima cheat jos sam ja banan
Sta je decko pogresio? Ubijao je njegov fam... i koliko znam reci nekome da je retard nije kaznjivo...Molio bi da se kazni Marrow Trigger 50901 jer je napisao Tyrone-u da je retard
Npcu mali doso si neformlanu da skines evo pov kako si i nas pobio ruke nikad neces imati bez cheataWatch triad classic | Streamable izvoli pov imam vrhunsku gaming stolicu
(klasican informal familije triads)
Koj god admin da gleda zalbu neka udje u pov i videce listu da je nas sve ubioNpcu mali doso si neformlanu da skines evo pov kako si i nas pobio ruke nikad neces imati bez cheata
Evo dokazi da je dobio kick cim je prvi hc koj je bio tu mogao
Evo da je pobio i nas kako nema ruke
![]()
Watch Grand Theft Auto V 2025.07.02 - 18.40.08.11_Trim | Streamable
Watch "Grand Theft Auto V 2025.07.02 - 18.40.08.11_Trim" on Streamable.streamable.com
aj cuti coki kidaro mala citerskaEvo izvolite povove od mojih clanova porodice gde se jasno vidi da taj isti igrac ubija nase i kako ga kickaju iz familije odma saljem jos samo da dodju kuci
nisi blacklistan a?fikuse on je ubia ove moje na inf imaju svi pov odma je kickan iz familije usao je preko hotela i tjt poslacu pov kako nase ubija i kickan je odma
neseri ban evajderu malibrate koje rekao da ja igram grand cekam un ban na twinku i nekada blejim u vc