Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
77681
Players nickname
Kosta BIack
Administrators nickname
Zoki Roki
Date
Jul 3, 2025
Time
1:03
Proofs
https://gta5grand.com/forum/forums/116/post-thread

KostaNikolich

Player
Player
Poštovana administracijo,

Pišem ovu žalbu zbog bana koji sam dobio iz razloga G.P. 1.4 – jer sam imao dva Rockstar naloga.
Naime, moj Epic Games nalog je bio ukraden i izgubio sam pristup Rockstar nalogu koji je bio vezan za njega. Na tom nalogu su bili moji stari karakteri:
- Main: 75439
- Twink: 70770

Zbog toga sam kupio GTA V na Steamu i napravio novi Rockstar nalog. Pre toga sam obavestio admina Aldin_Verstappen objasnio celu situaciju i rečeno mi je da je u redu – sve dok ne koristim više naloga istovremeno i ne pokušavam ništa da sakrijem. Takođe sam naglasio da nemam više pristup starom nalogu sto moze i da se vidi da od tada 27 juna od kada sam prebacio account ta 2 accounta nisu vise aktivna.

Na novom nalogu napravio sam:
- Main: 77681
- Twink: 77680

Nisam imao nikakvu nameru da kršim pravila, jednostavno sam bio primoran da napravim novi nalog zbog krađe prethodnog. Na oba naloga sam se ponašao po pravilima i nisam koristio više njih u isto vreme.

Zahvaljujem se unapred na razumevanju i molim vas da razmotrite mogućnost unbana.
KostaNikolich

Abraham Elkhabib

Chief Administrator
Chief Administrator
U novoj zalbi dosatavi prvobitno ime social cluba sa kojeg je akaunt napravljen

Status
Not open for further replies.
Top Bottom