Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
68324
Players nickname
Sofrano White
Suspect ID
25981
Date of violation
Jul 3, 2025
Time of violation
0000
Proofs
https://youtu.be/pyBVZNW_ekU

JamesNavarro

Player
Player
Dolazi lik da provocira vec po koji put , ne salje ceo pov. GP 3.1 vredja me kako "ne znam da pricam" i tu zvalavi po mikrofonu jer nema sta pametnije raditi u zivotu

Belaa Gerung

Player
Player
Kakvo je vredjanje ako ti je čovek rekao da ne znas da pričaš to nije vredjanje to je činjenica da te ja naučim a u povu se sve vidi čist G.P 6.15 prvo nauci pravila pa komentariši objave Hvala!

DakiHuliganq

Player
Player
Dolazi lik da provocira vec po koji put , ne salje ceo pov. GP 3.1 vredja me kako "ne znam da pricam" i tu zvalavi po mikrofonu jer nema sta pametnije raditi u zivotu
sta pricas pitao sam admina rekao je da niej vredjanje ceo pov je tu ruke nemas ikompleksiran si

milosbomba

Player
Player
Svaki dan dolazis za panele na brdu pucas sniperom plus ubijas helijem imas srece sto ne snimamo to plus admin je rekao da to nije vredjanje.

JamesNavarro

Player
Player
Svaki dan dolazis za panele na brdu pucas sniperom plus ubijas helijem imas srece sto ne snimamo to plus admin je rekao da to nije vredjanje.
Trebali ste se prvo posavetovati sa Sonorom , jer sad sami sebi pravite problem :D

Milos Borge

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam prihvatiti ovu žalbu.
ID 25981
dobit će kaznu za P.Z.Z 1.1 (Ubistva u Zelenoj zoni su zabranjena - Drug Lab (Prodavnica burgera) je ne skriptovana zelena zona te su zabranjene bilo kakve kriminalne radnje.)

Top Bottom