Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za National Guard | Sergej Kristal

Rejected
Status
Not open for further replies.

Sergej Kristal

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Sergej
2. Vaše godine:16
3. Vremenska zona: UTC+2
4. Prosjek online po danu: 5h-8h
5. Vaš Discord: premiumsergi56
6. Vaše ingame ime:Sergej Zerro
7. Vaš ID:46941

Dodatne informacije

1. Lider za National Guard (NG)

2
. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 NG bi zeleo voditi zato sto imam mnogo iskustva u NG i sam u 4 mandata bio HC.Takodje bi skupio izkusan HC team koji bi mi pomagao voditi org. 2 mandata
2.2 National Guard bi zeleo voditi zato sto smatram NG kao jako bitnu organizaciju u Roleplayu zato sto dobavlja oruzije pancire i municiju kolegama iz ostalih state org.
2.3 Takodje bi volio voditi NG kao svoju prvu org. zato sto je NG bila prva org. U kojoj sam ikad bio i org. u kojoj sam proveo najvise vremena.Tokom svoje karijere na serveru sam iskusijo mnogo stvari osim vodjenja organizacije

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1 Svako ko zeli uci treba da ima 7 IC godina i 13 ooc godina svako ce morat proci ispitivanje bi sastavljo10 pitanja i manje od 3 greske za prolaz.
3.2 Obuka bi se vrsila na terenu tokom smene svako ko je na obuci morat ce 3 dana da stoji sa kapetanima na kapiji. Vojnik na obuci morat ce da popunjava patrol log 3 dana prije nego sto bude unapredjen.
3.3 Uveo bi 2 jedinice 72. Specijalna brigada i Vojna policija
3.4 (VP) Vojna Policija bi bila zaduzena za privodjenje vojnika koji su izvan vojne baze tokom smene. Takodje bi bila zaduzena za proveru kolega, proveru njihovog dosijea i da li nose kod sebe bilo kakve ilegalne predmete.
3.5 (72.Specijalna Brigada) Jedinica za specijalne operacije i akcije. Takodje bi pruzala vazdusnu podrsku helikopterima tokom upada i talackih situacija.
3.6 Pukovnik bi bio zaduzen za vodjenje jedinica us pomoc Potpukovnika takodje bi bio zaduzen za vodjenje akcija u slucaju da nema visih cinova od njega.
3.7 Porucnik je zaduzen za pracenje rada Vojnika us pomoc Potporucnika
3.8 Pokusao bi odrzat sastanke o taktikama na talackama, racija sa liderima drzavnih organizacijama sastanci bi se odrzali u bunkeru u vojnoj bazi.
3.9 Civil koji je tek zaposlen u Vojsci postat ce regrut i od tu krenuti svoju karieru kao vojnik. Kad je ubacen odradit ce razlicite testove 1. Test bi bio test pucanja u novoj streljani 2. Test kondicija: morat ce pretrčat 3 kruga oko vojne baze 3. Test snage: preiskusit ce se u borilackim vestinama. Kad prodje sva 3 testa bit ce poslat na obuku.
3.10 Bit ce uveden vojni rok od 7 dana da bi dobijo vojnu legitimaciju.

Rankovi

------------------------------------------------------------------------------------

HIGH COMMAND
------------------------------------------------------------------------------------

30. General
29. General potpukovnik
28. General Major
27. Brigadni general
26. Pukovnik
25. Potpukovnik

KOMANDA

24. Kapetan
23. Porucnik
22. Potporucnik
21. Zastavnik I. Klase
20. Zastavnik
19. Stariji vodnik I. Klase
18. Stariji vodnik

STRUKTURA

17. Vodnik (potreban ako zelis napredovati u Komandu)
16. Mladji Vodnik
15. 72. Specijalna Brigada
14. Vojna policija
13. Razvodnik
12. Desetar
11. Mladji Razvodnik (potreban za ulazak u jedinicu)
10. 72. Specijalna brigada (obuka)
9. Vojna Policija (obuka)
8. Stariji Vojnik
7. Vojnik
6. Mladji Vojnik
5. Vojnik na obuci

Kazne
4. Suspend 12h
3. Suspend 24h
2. Suspend 48h
1. Regrut

Select for moderation​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom