1. Vaše ime Jakov
2. Vaše godine:17
3. Vremenska zona GMT +1
4. Prosjek online po danu 10h+
5. Vaš Discord mekmilan_20133.
6. Vaše ingame ime Mek Milan
7. Vaš ID 42648
1. Lider za NG.
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
----------Struktura činova----------
30. Senior
29. Vice Senior
28. Asistent
27.Vojni kuvar
26.Seal Team Six
----------High Command----------
25.Kapetan
24. Komandir USN
23. Komandir of UNIT 222
22. Komandir baze
21. Komandir vojnika
----------Command----------
20.USN
19.UNIT 222
18.Pukovnik
17.Potpukovnik
16.Porucnik
15. Potporucnik
14. Vojni sudija
13.USN obuka
12. UNIT 222 obuka
11.Vojni doktor
10. Elitni Vojnik
9. Iskusni Vojnik
8.Vojnik
7. Vojnik junior
6. Vojnik na obuci
5. Vojni rok
4.Domar
3. Suspenzija 24h
2. Suspenzija 48h
1. Cistacica 3
4. Prosjek online po danu 10h+
5. Vaš Discord mekmilan_20133.
6. Vaše ingame ime Mek Milan
7. Vaš ID 42648
1. Lider za NG.
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
- Imam iskustvo i disciplinu
Dugo sam igrao na različitim RP serverima i kroz to sam stekao razumevanje hijerarhije, komandi i vojne strukture. Znam kako da vodim tim, kako da održim red i disciplinu, i kako da brzo reagujem u kriznim situacijama. To me čini idealnim za vođu koji zna šta radi. - Znam da motivišem ljude
Znam kako da izgradim timsku atmosferu i kako da motivišem druge igrače da daju maksimum od sebe. Nije mi cilj da budem "gazda", već lider – neko kome se veruje, kome se dolazi po savete i ko zna da podigne moral ekipe kad zatreba. - Organizovan sam i posvećen
Kao lider NG-vojske, donosim organizaciju, red i jasnoću u svaki zadatak. Svaka akcija bi bila planirana, treninzi redovni, a komunikacija uvek jasna. Ne ulazim u ovo površno – ako dobijem ovu ulogu, dajem sve od sebe da ta frakcija bude najjača i najrespektabilnija na serveru.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
- Uvešću redovne treninge i simulacije
Organizovaću realistične vojne vežbe i situacione simulacije (npr. evakuacije, granatiranja, vanredna stanja), kako bi svaki član NG-a imao jasan osećaj vojnog RP-a i znao kako da reaguje u različitim situacijama. - Fokusiraću se na vojni protokol i RP komunikaciju
Od svakog člana ću tražiti da koristi pravu terminologiju, javi se nadređenom kako treba, poštuje hijerarhiju i zadrži ozbiljnost u situacijama gde to RP zahteva. Time podižem kvalitet RP-a cele frakcije. - Uvešću RP zadatke i dežurstva
Neću da NG bude pasivan – članovi će imati svoje smene, patrole, kontrole granice, asistencije policiji i druge vojne zadatke, čime se stvara stalan osećaj prisutnosti i aktivnosti. - Sarađivaću s drugim frakcijama kroz dogovorene RP situacije
Planiraću zajedničke vežbe sa LSPD-om, krizne RP događaje sa medicinarima ili vladajućim telima. Cilj mi je da se frakcija ne odvaja od ostatka RP zajednice, već da bude njen ključni deo. - Biću primer drugima
Kao lider, ponašaću se uvek u skladu sa pravilima i standardima ozbiljnog vojnog RP-a. Moj način igre će biti uzor ostalima – kako se komunicira, kako se donose odluke i kako se vodi tim.
----------Struktura činova----------
30. Senior
29. Vice Senior
28. Asistent
27.Vojni kuvar
26.Seal Team Six
----------High Command----------
25.Kapetan
24. Komandir USN
23. Komandir of UNIT 222
22. Komandir baze
21. Komandir vojnika