dobar je francuz sigurno nije kupio ruke nego ih je dobio magicno
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Moze li da se povuce zalbaZahtevam POV od ID-a 8793 sa Informala u 8:44 04.07.2025 gde je ubio ID 38883
Imate 8h rok
Ne moze da se povuce , taman da oladi malo brandov kericMoze li da se povuce zalba
ma nije mi do toga da banujem nikom setio sam se sta ssam se dogovorio sa nekimNe moze da se povuce , taman da oladi malo brandov keric
Ja sa momkom igram vec par meseci i mogu da potvrdim da nema cheat niti ikakva ostala pomagala .ma nije mi do toga da banujem nikom setio sam se sta ssam se dogovorio sa nekim
i ne zelim da prekrsim ako moze cu da povucem zalbu
ako ne vljd ima pov
Krivo ce da mi bude ako dobije ban al ponovo treba malo da se oladi ja da sam los u ovoj igrici jesam ali lik u zadnje vreme ne missa a pre jedno 1-2 meseca nije mogao da hita i skupljao je semenke na farmu
dobro jel mogu nekako da povucem zalbu na njega sadaJa sa momkom igram vec par meseci i mogu da potvrdim da nema cheat niti ikakva ostala pomagala .
ne bi znaodobro jel mogu nekako da povucem zalbu na njega sada
ne mozes da povuces zalbu ako admin zatrazi povdobro jel mogu nekako da povucem zalbu na njega sada
pepa sta ej tebi sta reportas covece si normalandobar je francuz sigurno nije kupio ruke nego ih je dobio magicno
karma je cudoZahtevam POV od ID-a 8793 sa Informala u 8:44 04.07.2025 gde je ubio ID 38883
Imate 8h rok