Ne moze covek ni da slusa devita na miru,kamoli da stigne kuci u jednom komadu.
A Aleksa Cukljanovic Player Player Joined Feb 28, 2022 Messages 22 Jul 4, 2025 #1 Ne moze covek ni da slusa devita na miru,kamoli da stigne kuci u jednom komadu.
Nikola Verstappen Server Administrator Server Administrator Joined Aug 20, 2021 Messages 447 Jul 4, 2025 #2 Pregled zalbe u toku...
Nikola Verstappen Server Administrator Server Administrator Joined Aug 20, 2021 Messages 447 Jul 4, 2025 #3 Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu Molim vas da dostavite POV od pocetka situacije ( Bez edita zvuka ) Imate rok 6 sati
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu Molim vas da dostavite POV od pocetka situacije ( Bez edita zvuka ) Imate rok 6 sati
A Aleksa Cukljanovic Player Player Joined Feb 28, 2022 Messages 22 Jul 4, 2025 #4 Nije editovan zvuk stvarno sam slusao muziku ali moj mikrofon nije radio
Nikola Verstappen Server Administrator Server Administrator Joined Aug 20, 2021 Messages 447 Jul 4, 2025 #5 Nako Pregleda dokaza, odlucio sam Odbiti ovu zalbu. POV nije validan ( Necujete se dok pricate IG samim tim POV nije validan )
Nako Pregleda dokaza, odlucio sam Odbiti ovu zalbu. POV nije validan ( Necujete se dok pricate IG samim tim POV nije validan )