Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
58649
Players nickname
Diego Mersi
Administrators nickname
Alexios Santos
Date
Jul 6, 2025
Time
1:45
Proofs
https://youtu.be/wEZ24v-WfzY

Diego Mersi

Player
Player
Postovana administracijo ,

Prilazem zalbu na odluku admina pod imenom Alexios Santos jer na POV za koji sam kaznjen za GP 6.15 fali pocetak situacije koji cu vam priloziti u nastavku dolje .
Zelim da se moj POV pogleda i uzme u razmatranje .

Na povu je situacija da mi je igrica pukla gdje sam se vratio i zatekao sam da kolega iz GOV-a puca na NN lica i gdje su ta ista NN lica gazili vozilom i isti ti su napravili 6.15 . U ovo vrijeme sam bio pripadnik FIB-a

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Na tvom POV-u se vidi da pucas i branis ovaj Kamion za utjerivanje dugova sto je PZZ uospte da se puca ta osoba i kao STATE sluzbenik branis gradjana u nevolji sto je okej sa tvoje strane , iako i tu ides 1v2 i krsis FearRp
Ali ti nisi kaznjen radi toga , kaznjen si sto ubijas vozaca kamiona / osobu na pocetnom poslu , ti si ubio na POV-u ID 37278 koji sve sto radi jeste utjeruje dug
Adminu je skrenuta paznja za gresku jer ovo nije GP6.15 nego GP6.24 + PZZ 1.1 - Ubijanje osobe koja radi na pocetnom poslu
Obzirom da je kazna za oba pravila ista ona ostaje

Status
Not open for further replies.
Top Bottom