1. Vaše ime IRL: Ivano
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosjek online po danu: 7-8 h
5. Vaš Discord: .navaro.69
6. Vaše ingame ime: Max Navaro
7. Vaš ID: 60117
Dodatne informacije
1. Lider za National Guard
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):
2.1 Kao prvi razlog imam jako puno iskustva u ovoj organizaciji discipliniran sam i organiziran tako da mislim da bi sa mojim vodstvom Nacinalna Garda bila na razini kojoj prilici jer je Nacionalna Garda zajedno sa Govermentom najvaznija organizacija.
2.2 Kao drugi razlog je moja iskusna ekipa koja je vecinom stara ekipa koji imaju jako puno iskustva na tim pozicijama.
2.3 Kao treci razlog je moje borbeno i takticko iskustvo kako u ovoj organizaciji tako u svakoj State organizaciji.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1 Uveo bih jasnu hijerarhiju koju NG kao jedna od najvaznijih organizacija mora imati ona mora biti jasna od Vojnika do Generala svaki bi imao svoju ulogu jednaku, ali svi moraju na neki nacin biti ravnopravni i moraju se medjusobno postivat.
3.2 Uvodjenje specijalnih jedinica kao sto su Kobre i Vojna Policija. Kobre su elitna jedinica u NG-u njihova uloga bi bila ta da idu na sve akcije kao sto su talacke situacije, pljacke prodavnica, itd... dok bi clanovi NG-a koji nisu pripadnici Kobri ostajali na kapijama. Vojna Policija je jedinica koja bi radila patrole po Los Santosu dva puta tjedno, tako bi se smanjila stopa kriminala i pomogli bi ostalim kolegama, dok bi ujedno i trazili kolege koji su u gradu a nisu na smjeni.
3.3 Kao General naredio bih komandantima jedinica da moraju jednom tjedno odrzavati treninge i vjezbe, i svaki clan koji se prikljucuje jednoj od jedinica mora proci trening uz prisustvo komandanta i nekog HC-a.
3.4 Kao General ulazenje u Nacionalnu Gardu bilo bi moguce kroz transfere i regrutacije. Da bi se prikljucio kroz regrutaciju uslovi bi bili sljedeci: Minimalno 5 godina u gradu, cist dosije, prethodno radno iskustvo.
RANKOVI:
30. General
29. Zamenik Generala
28. General Pukovnik
27. General Major
26. Pukovnik
25. Komandant Kobri
24. Komandant Vojne Policije
23. Zamenik Komandanta Kobri
22. Zamenik Komandanta Vojne Policije
21. Kapetan
20. Pukovnik
19. Kobra SSJ
18. Vojna Policija Senior
17. Kobra Senior
16. Vojna Policija Junior
15. Kobra Pilot
14. Kobra Junior
13. Potpukovnik
12. Zastavnik
11. Kaplar
10. Vojnik I Klase
9. Vojnik II Klase
8. Vojnik III Klase
7. Vojnik Senior
6. Vojnik Junior
5. Vojnik
4. Vojnik na obuci
3. Vojni Rok
2. Suspend 48h
1. Suspend 24h
Hvala na citanju. Sretno ostalim kandidatima !
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosjek online po danu: 7-8 h
5. Vaš Discord: .navaro.69
6. Vaše ingame ime: Max Navaro
7. Vaš ID: 60117
Dodatne informacije
1. Lider za National Guard
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):
2.1 Kao prvi razlog imam jako puno iskustva u ovoj organizaciji discipliniran sam i organiziran tako da mislim da bi sa mojim vodstvom Nacinalna Garda bila na razini kojoj prilici jer je Nacionalna Garda zajedno sa Govermentom najvaznija organizacija.
2.2 Kao drugi razlog je moja iskusna ekipa koja je vecinom stara ekipa koji imaju jako puno iskustva na tim pozicijama.
2.3 Kao treci razlog je moje borbeno i takticko iskustvo kako u ovoj organizaciji tako u svakoj State organizaciji.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1 Uveo bih jasnu hijerarhiju koju NG kao jedna od najvaznijih organizacija mora imati ona mora biti jasna od Vojnika do Generala svaki bi imao svoju ulogu jednaku, ali svi moraju na neki nacin biti ravnopravni i moraju se medjusobno postivat.
3.2 Uvodjenje specijalnih jedinica kao sto su Kobre i Vojna Policija. Kobre su elitna jedinica u NG-u njihova uloga bi bila ta da idu na sve akcije kao sto su talacke situacije, pljacke prodavnica, itd... dok bi clanovi NG-a koji nisu pripadnici Kobri ostajali na kapijama. Vojna Policija je jedinica koja bi radila patrole po Los Santosu dva puta tjedno, tako bi se smanjila stopa kriminala i pomogli bi ostalim kolegama, dok bi ujedno i trazili kolege koji su u gradu a nisu na smjeni.
3.3 Kao General naredio bih komandantima jedinica da moraju jednom tjedno odrzavati treninge i vjezbe, i svaki clan koji se prikljucuje jednoj od jedinica mora proci trening uz prisustvo komandanta i nekog HC-a.
3.4 Kao General ulazenje u Nacionalnu Gardu bilo bi moguce kroz transfere i regrutacije. Da bi se prikljucio kroz regrutaciju uslovi bi bili sljedeci: Minimalno 5 godina u gradu, cist dosije, prethodno radno iskustvo.
RANKOVI:
30. General
29. Zamenik Generala
28. General Pukovnik
27. General Major
26. Pukovnik
25. Komandant Kobri
24. Komandant Vojne Policije
23. Zamenik Komandanta Kobri
22. Zamenik Komandanta Vojne Policije
21. Kapetan
20. Pukovnik
19. Kobra SSJ
18. Vojna Policija Senior
17. Kobra Senior
16. Vojna Policija Junior
15. Kobra Pilot
14. Kobra Junior
13. Potpukovnik
12. Zastavnik
11. Kaplar
10. Vojnik I Klase
9. Vojnik II Klase
8. Vojnik III Klase
7. Vojnik Senior
6. Vojnik Junior
5. Vojnik
4. Vojnik na obuci
3. Vojni Rok
2. Suspend 48h
1. Suspend 24h
Hvala na citanju. Sretno ostalim kandidatima !