Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected GP 6.15 | Fear RP | MG | DM | ID 74168

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
67661
Players nickname
Stefan Shelby
Suspect ID
74168
Date of violation
Jul 4, 2025
Time of violation
14:15h
Proofs
https://youtu.be/caVRVdJU6WM

Stefan Shelby

-tihi potok breg roni-
Player
Dobar dan, juce sam dobio ban 7 dana pa sam hteo i ja da se oglasim povodom toga.Prekjuce (4.7.2025.) sam bio ispreda fama sa svoja dva druga, gde smo se skupljali i cekali da odemo na slucaj je vredan, dok smo se mi spremali dolazi naveden igrac(ID 74168) i udara jednog mog druga sa autom, gde ga ja krenem zadirkivati, naravno sve to je bio roleplay gde smo se i sjedne i sa druge strane sprdali.Nakon toga on nije mogao da izdrzi roleplay i izasao iz auta te krenuo pucati po nama bez brojanja i bez dovoljnog rp razloga(DM).Tu smo mi uzvratili vatru i ubili ga.Kad su mene digli svi smo opkolili lice(ID 74168) i zvali administraciju koja se nije odazvala na vreme nego tek 30 min nakon mog poziva.Smatram da smo sa sve tri strane (administracija, ID 74168 i sa moje strane) postupili krajno neprofesionalno i ocekujem da se sve tri strane kazne kao sto sam ja dobio ban 7 dana zato sto sam rekao liku da je "retard" jer sam vec bio iznerviran prvo sto nijedan admin nije u stanju da dodje na vreme u 14h a drugo sto i dalje ima ovakvih igraca koji hoce samo da uniste svaku vrstu rp-a.Postavicu dva videa gde se jasno vidi od pocetka situacije do kraja, takodje sam dodao i video gde se opet jasno vidi da sam zvao administraciju dok lice(ID 74168) lezi mrtvo na podu.Takodje bih zamolio administraciju da meni sklone ban 7 dana i daju kaznu "utisanje 180 minuta" jer kao prvo uvreda uopste nije velika, a kao drugo cela situacija gde sam ja tek na kraju popizdeo kad nije hteo nijedan admin doci a i nakon sto mi je lik upropastio rp, ako ne nema veze samo da se svi kayne i tjt.LP

Paca Vice

Server Administrator
Server Administrator
Zalba odbijena !
Proslo je 48h od POV situacije !​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom