Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved FailRP, MG, GP 6.15, GP 1.12, GP 1.8 | 29936,39586,45335

Status
Not open for further replies.
Your ID
57421
Players nickname
Vlada Sada
Suspect ID
29936,39586,45335
Date of violation
Jul 7, 2025
Time of violation
20:30
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=yjgNwqafyb4

Vandal_Maximus

Player
Player
Lica nisu me vezali sa konopom kako bi me oteli zato i sluzi taj KONOP, Lica su me opljackali, uzeli streljivo i rekli da bezim ,nakon toga su me ubili, Vo datim situacijama nisam imao oruzje upereno u mene kako bi imao strah te sam pokuso da bezim kad nisu radili po pravilama(imam licnu biogafiju gde mogu da idem 1v2) . Sve ostalo u POV

Konstantin Gracanin

Player
Player
Lica nisu me vezali sa konopom kako bi me oteli zato i sluzi taj KONOP, Lica su me opljackali, uzeli streljivo i rekli da bezim ,nakon toga su me ubili, Vo datim situacijama nisam imao oruzje upereno u mene kako bi imao strah te sam pokuso da bezim kad nisu radili po pravilama(imam licnu biogafiju gde mogu da idem 1v2) . Sve ostalo u POV
Ti burazeru si mozda i najveci rak od osobe koji sam skoro video, SVE VREME ti drzi puske i imas 2 puske i bez razloga unistavas roleplay i otimanje i to sve dok gleda visa sila a nakon toga imas obraza da ti nekog reportas, receno je da je auto zakljucan ti u sred grada iskaces, bukvalno si onaj najgori najodvratniji šljam zbog kog i propada server. Toliko od mene

Vandal_Maximus

Player
Player
Ti burazeru si mozda i najveci rak od osobe koji sam skoro video, SVE VREME ti drzi puske i imas 2 puske i bez razloga unistavas roleplay i otimanje i to sve dok gleda visa sila a nakon toga imas obraza da ti nekog reportas, receno je da je auto zakljucan ti u sred grada iskaces, bukvalno si onaj najgori najodvratniji šljam zbog kog i propada server. Toliko od mene
hahahah nisam ti ja burazeru momak , koj roleplay ti je ovo neznate sta radite druze

Konstantin Gracanin

Player
Player
hahahah nisam ti ja burazeru momak , koj roleplay ti je ovo neznate sta radite druze
Ti si taj koji griefa bez razloga, ubijen si dignut si i receno ti je da odes u kola, to sto neko kad klikne f udje u animaciju ulaska u auto i ne moze fizicki da drzi pistolj je takav rp2win s tvoje strane i takvo pickaranje da mi se zgadio zivot. Ti tako uzivo kad bi ti rekli da udjes u kola i oni udju u isto vreme ti bi kreno da bezis kao da ne mogu da ti napune lobanju olovom, npcu pola čuke nemas o roleplayu i jos reportas

Vandal_Maximus

Player
Player
Ti si taj koji griefa bez razloga, ubijen si dignut si i receno ti je da odes u kola, to sto neko kad klikne f udje u animaciju ulaska u auto i ne moze fizicki da drzi pistolj je takav rp2win s tvoje strane i takvo pickaranje da mi se zgadio zivot. Ti tako uzivo kad bi ti rekli da udjes u kola i oni udju u isto vreme ti bi kreno da bezis kao da ne mogu da ti napune lobanju olovom, npcu pola čuke nemas o roleplayu i jos reportas
Druze ovako da ti objasnim nesto posto vidim da si malo elokventan ...ovde na ovaj server sta kazes ima pravila , e jbg sad ih neko krsi a bude okacen uvek place kao ti na primer evo sada. Robali ste me rekli bezi i onda stani stani pa ubili..je si realan ,vidi se da si proso bar osnovnu skolu po pisanjem. E sad dolazi do momenat gde ste prekrsili praviolo servera ...Hteli ste da me kidnapujete bez KONOP pa gde to ima druze ...Sta ste nesposobni da uzmete nisam vam ja kriv *ISPOSTOVAO SAM VAS RP KAD STE ROBALII....NISAM PUSKE IMAO NA GLAVI ....pucali ste u grad i hteli da kidnapujete , auto ako je zakljucan ako pokusas idi u auto tvoje blizine zakluci ga ,pa probaj da izadzes ako dva put povuces kvaku glupane...VAS ROLEPLAY JE MNOGO JEFTIN I BEZVEZE ,BILI STE 3 CLANA I AUTO IZ ORG ...ZNAS STA SLEDI... , NAJVECE DOSTIGNUCE U ZIVOTU TI JE OVA IGRICA.. placi jos malo. Bas si nacitan za razliku od drugih.Respect za tebe

Vandal_Maximus

Player
Player
Ovaj tvoj pacof me prepoznje preko maske i ID ,vec ste to prekrsili isto sta imam ja vas da ispostujem je si lud jbt

Konstantin Gracanin

Player
Player
Druze ovako da ti objasnim nesto posto vidim da si malo elokventan ...ovde na ovaj server sta kazes ima pravila , e jbg sad ih neko krsi a bude okacen uvek place kao ti na primer evo sada. Robali ste me rekli bezi i onda stani stani pa ubili..je si realan ,vidi se da si proso bar osnovnu skolu po pisanjem. E sad dolazi do momenat gde ste prekrsili praviolo servera ...Hteli ste da me kidnapujete bez KONOP pa gde to ima druze ...Sta ste nesposobni da uzmete nisam vam ja kriv *ISPOSTOVAO SAM VAS RP KAD STE ROBALII....NISAM PUSKE IMAO NA GLAVI ....pucali ste u grad i hteli da kidnapujete , auto ako je zakljucan ako pokusas idi u auto tvoje blizine zakluci ga ,pa probaj da izadzes ako dva put povuces kvaku glupane...VAS ROLEPLAY JE MNOGO JEFTIN I BEZVEZE ,BILI STE 3 CLANA I AUTO IZ ORG ...ZNAS STA SLEDI... , NAJVECE DOSTIGNUCE U ZIVOTU TI JE OVA IGRICA.. placi jos malo. Bas si nacitan za razliku od drugih.Respect za tebe
Za tvoju informaciju ovaj report veze sa mnom nema, nigde me nema na snimku niti sam u toj organizaciji. Hvala ti sto si me prosvetlio da kad bi ti irl trojica sa pistoljima rekli da udjes u auto ti bi bezao i reko bi im da im treba kanap. A kad bi uso u auto pri brzini od 200 na sat bi iskocio iz zakljucanih kola i preziveo. Dosta sam cuo i o tebi i tvom roleplay-u

Konstantin Gracanin

Player
Player
Finalno da denis micu slucajno ne promakne nesto, na pocetku pova 29936 krši mg jedino kada je spomenuo ime vise sile, sto i nije mg jer niko ne zna sto on spominje ime i na koga se odnosi, failrp ili bilo sta drugo nikako ne moze biti jer bila puska uperena direkt u tebi ili je covek u animaciji hodanja i spisten mu je pistolj ne menja cinjenicu da si opkoljen od troje ljudi s pistoljima i moras da ih poslusas, kad si iskocio iz auta si samo dokazao kolika si gnjida, a niko te nije kidnapovao u gradu, opet 29936 je rekao da udjes u auto i rekao ostalima da dignu pusku, svako kao igrac ima pravo bilo gde da izvadi pistolj jer dok on nije dao uslov ili opucao nikakvo pravilo se nije prekrsilo, ti si postao taoc mnogo ranije dok si jos bio u getu, kad si bezao opucan je jedan metak iz revolvera i nekoliko metaka iz assault-a, medjutim vidi se da 39k sve vreme stoji u mestu i da te nije pucao, sto znaci da ni tu trojica nisu ucestvovali. Ovde ako je admin malo bezobrazan kaznice jos nekog sem tebe, ali za šamar nema apsolutno nikakvog osnova, sto dokazuje i cinjenica da je admin sve vreme specao ovu situaciju dok se odigravala, a nikog nije kaznio.

Denis Miic

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza odlucio sam prihvatiti ovu zalbu.
ID 57421 ce dobiti kaznu za Fear-RP
(Niste imali strah za svoj zivot)

Imali ste 3 puske na glavi poceli ste da bezite + auto je bio zakljucan vi ste samo iskocili iz njega​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom