By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!mozda haahhaaaaah sta si brojao druze ja izasao iz sobe i ti me ubioPov 11 sec mozdaa saam ti brojo daa izadjes iz kuce
Bato samo kucaj njegovo ime ako nemaa 50 ili 60 okacenih zaalbi jebi me lik bi te kacio i za neprikladno ponaasanje u ccPravi primjer forum woriora
normalnoBato samo kucaj njegovo ime ako nemaa 50 ili 60 okacenih zaalbi jebi me lik bi te kacio i za neprikladno ponaasanje u cc
niko vam nije kriv sto nemate ruke redux je legalan sve provereno.Uzivaj!!!Lerdy pa sto koristis ilegalan karma redux bolje nam to reci
Nemate ruke? Napravi bar damage na nekom eventuniko vam nije kriv sto nemate ruke redux je legalan sve provereno.Uzivaj!!!
Hahahahahhaha urke kaze koji je sad pao na slucaj je vredan nije me hitao maliNemate ruke? Napravi bar damage na nekom eventu
Druze ruke nemas forum worior si bolesniniko vam nije kriv sto nemate ruke redux je legalan sve provereno.Uzivaj!!!
U hosikage si decko nemoj nista dalje pisatiLerdy pa sto koristis ilegalan karma redux bolje nam to reci
Proveri opetU hosikage si decko nemoj nista dalje pisati
Hahahhahaha nauci nas molim teniko vam nije kriv sto nemate ruke redux je legalan sve provereno.Uzivaj!!!
proverio sam sa adminom i jos sam kacio zalbe sa tim reduxom al sam zalbu povukao jer mi je drug pa kaoProveri opet
Aha bas zbog toga jel daproverio sam sa adminom i jos sam kacio zalbe sa tim reduxom al sam zalbu povukao jer mi je drug pa kao
pa vec sam kacio sa tim reduxomAha bas zbog toga jel da