1. Vaše ime u RL: Dimitrije
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan: 7-10h
5. Vaš Discord: dimi.1312
6. Vaše Ingame ime: Hugo Nyx
7. Vaš ID: 68222
8. Dodatne informacije:
1. Lider za: The Families
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem) Poštovanje, velika mi je zelja biti lider crime organizacije. Smatram da sam pametan i odgovoran za ovakvu organizaciju. Voleo bi da vratim crime kakav je bio i pre, nepobediv. Takodje imam spremnu ekipu za turfove.
Plan i vizija za RP: Plan mi je da se sve crime udruze maksimalno kako bi bili mnogo jaci od state-a. Cesto bi imali akcije, druzili bi se svi i za kraj svako bi dobijao bonus po zasluzi.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:
Prvi savet što se tiče organizacije, nece svaka osoba moci biti clan ove organizacije.Obavezno je da se poznaju pravila grada i vroma bitno da imaju poštovanja prema svakome.
U organizaciji svako bi imao jednaka prava, nema rankova na lepe oci, potplacivanje itd... Unapredjenja ce se dobijati samo po zasluzi.
Kada su turfovi u pitanju, kao sto sam rekao vec imam svoju ekipu. Ekipa je sastavljena od inteligentnih ljudi i odlicnih pucača.
Ovo bi bili Rankovi:
1. Suspend
2. Young Boy
3. Associate
5.Graffiti Boy
6.Graffiti Boss
7.Street Boss
8.Hustler
9. Turfer
10. O.G.
11. Right Hand
12. Boss
Hvala na čitanju, srecno ostalim kandidatima!
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan: 7-10h
5. Vaš Discord: dimi.1312
6. Vaše Ingame ime: Hugo Nyx
7. Vaš ID: 68222
8. Dodatne informacije:
1. Lider za: The Families
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem) Poštovanje, velika mi je zelja biti lider crime organizacije. Smatram da sam pametan i odgovoran za ovakvu organizaciju. Voleo bi da vratim crime kakav je bio i pre, nepobediv. Takodje imam spremnu ekipu za turfove.
Plan i vizija za RP: Plan mi je da se sve crime udruze maksimalno kako bi bili mnogo jaci od state-a. Cesto bi imali akcije, druzili bi se svi i za kraj svako bi dobijao bonus po zasluzi.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:
Prvi savet što se tiče organizacije, nece svaka osoba moci biti clan ove organizacije.Obavezno je da se poznaju pravila grada i vroma bitno da imaju poštovanja prema svakome.
U organizaciji svako bi imao jednaka prava, nema rankova na lepe oci, potplacivanje itd... Unapredjenja ce se dobijati samo po zasluzi.
Kada su turfovi u pitanju, kao sto sam rekao vec imam svoju ekipu. Ekipa je sastavljena od inteligentnih ljudi i odlicnih pucača.
Ovo bi bili Rankovi:
1. Suspend
2. Young Boy
3. Associate
5.Graffiti Boy
6.Graffiti Boss
7.Street Boss
8.Hustler
9. Turfer
10. O.G.
11. Right Hand
12. Boss
Hvala na čitanju, srecno ostalim kandidatima!