Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lider za Marabunta Grande| Vuk Pejovic

Rejected
Status
Not open for further replies.

Toma_00

Player
Player
1. Vaše ime IRL : Vuk
2. Vaše godine : 19
3. Vremenska zona : GMT +1
4. Prosjek online po danu : 2-8h [Bio sam na moru pa nisam bio aktivan ovih dana]
5. Vaš Discord : _toma_00
6. Vaše ingame ime : Vuk Pejovic
7. Vaš ID : 18249

Dodatne informacije:

1. Lider za
Marabunta Grande

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

2.1
Nedavno sam se vratio ponovo na ovaj projekat, za sve ove godine sto nisam bio tu sam igrao na drugim rp serverima, na kojima sam vodio crime organizacije. Ali one su me jako smorile radi toxic igraca, te bih voleo da udjem u iskusenje i isprobam se na kod nas. Jer kako kazu "Ne možeš odustati od nečega što nisi ni pokušao."

2.2 I ako nisam bio tu skoro pune tri godine, veoma dobro sam upucen sa pravilima servera i ako bi mi dali sansu, to isto bih vam i pokazao na interview-u.

2.3 Od svih crime organizacija, Marabunta Grande me je uvijek privlacila sa svojom preljepom lokacijom na jugo-istoku geta. Te bih tu poziciju veoma dobro iskoristio uz pomoc mog tajnog recepta da pruzim serveru RP koji do sada mozda nije vidio.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji?

3.1
Radi toga sto sam bio lider crime organizacija preko 5 puta na razlicitim serverima, smatram da bih uz kombinaciju stvari koje sam radio mogao da smiksam veoma dobar RP, koji bi bio nesvakidašnji na nasem serveru. Uz mogucnost moje bogate istorije u crimu, smatram da mi to daje veoma veliku prednost nad mojim protivnicima koji imaju manje od 4000h kvalitetnog RP-a.

3.2 Iz moje proslosti izvadio bih sve stvari koje su mi do sada prolazile za crime organizacije kako bih znao sta ce 100% proci kod igraca. Redovno bi pravili gang aktivnost kao i odredjene evente kako bih uvijek igraci imali sta da rade. Isto tako bih se posvetio da ulice oko marabunte nikada ne budu prazne. Nego da ljudi kada prolaze tim ulicama osete strah u svojim venama, a Boga mi i da izgube malo municije i para. Posvetio bih se unistenju state organizacija kada pokusaju da udju u geto ili prilikom racije. Isto tako u svim aktivnostima koje budemo radili kao gang popud [pljacke prodavnice, FZ raida, talacke...] zelim da se osjeti cvrsta ruka, sto znaci da nas kriminalaca mora biti makar duplo vise state-a. Znam, zvuci puno ali uz malo truda i dobrih bonusa sve se moze postici.

3.3 Trenutna situacija crim-a je dobra ali naravno to moze da bude jos bolje uz dobru aktivnost. Dosta organizacija voli da radi sama, radi raspale turf sezone i uglavnom to uvijek zavrsi svadjanjem i nabijanjem warnova jednim medju drugima. Ja bih se licno fokusirao da steknem prijateljstva i zajednickim snagama damo otpor state organizacijama, jer bas radi toga state u glavnom uvijek pobjedi kada ide protiv jedne organizacije. Udruzenjem nas je jednako znatno vecoj kolicini ljudi koja bi mogla bolje i jace odgovoriti state-u. Sto samim tim pruza duzi RP kao i dosta zanimljivije stvari da se rade.

RANKOVI
1. Cinkaroš
2. Novajlija
3. Lopov
4. Batinaš
5. Razbojnik
6. Zaštitnik
7. Reketar
8. Mesar
9. Turfovac
10. Turf lider
11. La Mano Derecha
12. Vize Patrón
13. El Patrón

Zahvaljujem se unapred na čitanju moje prijave i radovao bih se pozitivnom odgovoru. ♥️
Isto tako zelim da pozelim srecu mojim protivnicima i neka bolji pobjede

Mike Jameson

Vlasnik dzumara
Server Administrator
Odbijeno.

Aplikacije za Marabunta Grande nisu jos otvorene !

Status
Not open for further replies.
Top Bottom