Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
28281
Players nickname
Andelko Bakowski
Administrators nickname
Refko Navaro
Date
Jul 9, 2025
Time
00:00
Proofs
//:

Andelko Bakowski

♙ → ♛
Player
Gospoda su odlucila krsit pravila dok je doticni administrator specao situaciju.
Bacili su me sa brane krsenjem CR-a i taj je igrac kaznjen ali nakon toga igrac 70795 i 65746 skacu s motorom i autom s brane dole i ne budu kaznjeni za PG te nakon toga 70795 krsi 6.15 i ne bude kaznjen samim time sto puca me tjera da krsim pravilo to jest da se sto prije maknem od njega ali sam uspio vozit do 60 km/h onda dolaze lica 59726 (PG) pokusava me blokirat i udarat autom (CR) isto nije kaznjen odma, i onda doljecu lica u bugatiju koja krse PG I 6.15 i ne dobivaju kaznu odma te tjeraju mene da pozurim da me ne bi ubili s tim krsenjem pravila 6.15 i ja pozurim i nisam presao preko 60 km/h i instant dobijam jail koji ostali igraci nisu dobili jer su "vjerovatno neformalni". LP.

Andelko Bakowski

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

ID-evi koje si naveo admin nije kaznio jer su clanovi identicnog Neof fama , to rjesavaju kuratori neformalnih familija i fam ce biti kaznjen , svi ostali kaznjeni su , admin ne mora odmah da kazni sve ako nije siguran , moze da speca situaciju kazni sve u sta je siguran , a da se nakon toga posavjetuje sa nekim oko te situacije ili jednostavno pogleda svoj POV vise puta , i kazni dodatno sve clanove situacije koji krse pravila servera

Status
Not open for further replies.
Top Bottom