Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
1091
Players nickname
Log Mex
Suspect ID
23624
Date of violation
May 22, 2022
Time of violation
12:11
Proofs
https://youtu.be/ukmTXao7NtQ

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
Prvo igrač kada se vodi drugačije se vidi u ocima tebe mene 5-tog 10-tog. Ja sam jučer digao igrača prvom pomoći meni je ležao pored auta a mom naredniku ležao ispod auta. Gameplay je drugačiji u ocima raznih igrača. A to sto se ne daju tetovaže u organizacijama to veze nema sa serverom, a pojedine tetovaže se ne daju u organizacijama jer su Povezane sa kriminalom. To se ne govori ingame . Nego se kažu da pojedine tetovaže su zabranjene.

Logmex Phoenix | 1091

Zaprati me na ''YOUTUBE'' kanalu ! Logmex6
Player
Prvo igrač kada se vodi drugačije se vidi u ocima tebe mene 5-tog 10-tog. Ja sam jučer digao igrača prvom pomoći meni je ležao pored auta a mom naredniku ležao ispod auta. Gameplay je drugačiji u ocima raznih igrača. A to sto se ne daju tetovaže u organizacijama to veze nema sa serverom, a pojedine tetovaže se ne daju u organizacijama jer su Povezane sa kriminalom. To se ne govori ingame . Nego se kažu da pojedine tetovaže su zabranjene.
Da ali Drzavni radnik ne sme imati ni jednu tetovazu koja se vidi na telu dok je na duznosti.

Drac0n

Player
Player
Nedovoljno dokaza,to je samo slika :D Hvala
Ako ćemo tako, ti si upalio snimanje nakon pretraživanja, što može značiti da si se ti pomerio, ili on nakon pretraživanja, kad već pametuješ.

Drugo, u RL, može te pretraživati i sa prednje i sa zadnje strane, tako da je ovo totalno glupava prijava, ali šta očekivati drugo od vas, provocirate i mudonje ste dok ne budete uhvaćeni, kasnije plačete i hvatate se za svaku slamku. Kme

Kao lider brukaš sebe u očima ostalih igrača i svojih članova ovakvom prijavom. Ako su ti članovi 18+ naravno.

ucjibxacbnh

Player
Player
Ako ćemo tako, ti si upalio snimanje nakon pretraživanja, što može značiti da si se ti pomerio, ili on nakon pretraživanja, kad već pametuješ.

Drugo, u RL, može te pretraživati i sa prednje i sa zadnje strane, tako da je ovo totalno glupava prijava, ali šta očekivati drugo od vas, provocirate i mudonje ste dok ne budete uhvaćeni, kasnije plačete i hvatate se za svaku slamku. Kme

Kao lider brukaš sebe u očima ostalih igrača i svojih članova ovakvom prijavom. Ako su ti članovi 18+ naravno.
moze al bukv lik gleda ka vratima i pretrazuje

Knele Drill

I'm sorry hoe that I couldn't be your Romeo
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Žalbu prepuštam curatorima LSPD-a.
  • Žalba zaključana zbog off topic

Spooky Zookey

Player
Player
Nakon pregleda dokaza odlucio sam da prihvatim ovu zalbu.
  • ID 23624 ce biti kaznjen za PG

Status
Not open for further replies.
Top Bottom