Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
57421
Players nickname
Vlada Sada
Suspect ID
58649
Date of violation
Jul 9, 2025
Time of violation
21:40
Proofs
https://youtube.com/clip/UgkxD87XqGWpU5lNXsRRLiAAWcsE0pSPZGv_?si=x_ZEHbCaKIo3O8Ew

Vandal_Maximus

Player
Player
HOCU NE KORUMPIRAN ADMINISTRATOR DA PREGLEDA ZALBU.
Lice koje vredja da skinem ''NANOGICU" me vregja OOC I RADI METAGAMING , posto zna neke stvari za moj RL i to je spomenuo u IGRICI CIME KRSI
3.1 Vrijeđanje osobe (OOC) strogo je zabranjeno | Utišajte 180 minuta ili zabranite do 7 dana.

Vuk Zajcev

68181
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu.

Dostavite POV od pocetka situacije.

Za dostavljanje POV-a imate 16 sati.​

Vandal_Maximus

Player
Player
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu.

Dostavite POV od pocetka situacije.

Za dostavljanje POV-a imate 16 sati.​
Kakav POV druze, lik mi rekao da skinem NANOGICU ako nisi znao to je za ljudi u DOMASNI PRITVOR - ako nisi znao to je REAL LIFE ADMINISTRATORU!

vel1ko

Player
Player
Рekao si pov od početka za šta će ti ceo pov kad se čuje da ga je vređao.

Diego Mersi

Player
Player
Kakav POV druze, lik mi rekao da skinem NANOGICU ako nisi znao to je za ljudi u DOMASNI PRITVOR - ako nisi znao to je REAL LIFE ADMINISTRATORU!
To jest da izadjes malo iz kuce . A to sta ti radis u RL mene .i. lijepo zabole . I da se prestanes useravati drugim ljudima u igranje na Grandu

Vuk narkos

Player
Player
ma druze ovaj Zaj Cev lik zamalo da dobije permu za blackmailing samo da sam 5 sati ranije okacio dobio bi permu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom