Mislim da je 1079 igracu puklo posto je stajao u mestu ali se pomerio na trenutak kao sto se vidi na povu. A za 1777 nemam komentara.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!oh ne matke placeMislim da je 1079 igracu puklo posto je stajao u mestu ali se pomerio na trenutak kao sto se vidi na povu. A za 1777 nemam komentara.
offtopoh ne matke place
placi placi, nije offtop jer si mene reportaoofftop
najbolje da niti ne igra igricu daj molim tePa onda nemoj da dolazi na evente jer sta to znaci, da mi moramo coveku 2000 dmg da izdilujemo da bi on pao dok on puca po nama?
ne blamiraj se pls, pametniji si dok sutisPa onda nemoj da dolazi na evente jer sta to znaci, da mi moramo coveku 2000 dmg da izdilujemo da bi on pao dok on puca po nama?
Deckicu, fokusiraj se na temu, nema potrebe da vredjas ljude kad te reportaju, izvini molim te sto nam zasmetalo sto smo morali 2k dmg da ti izdilujemo da bi te ubiline blamiraj se pls, pametniji si dok sutis
idi placi dalje i reportaj za dzaba i nadaj se da nemam pov, nemas sta pametnije za radit ocitoDeckicu, fokusiraj se na temu, nema potrebe da vredjas ljude kad te reportaju, izvini molim te sto nam zasmetalo sto smo morali 2k dmg da ti izdilujemo da bi te ubili
Vazi malisa, samo ti uzivaj, da kapiras poentu, mozda ali samo mozda bi drugacije pricaidi placi dalje i reportaj za dzaba i nadaj se da nemam pov, nemas sta pametnije za radit ocito
Vazi malisa, samo ti uzivaj, da kapiras poentu, mozda ali samo mozda bi drugacije prica
Dijete mladji si 7 godina i vise od mene. Mani me toga zamolio bi te i ne spominji me.
meni majku spominjes?Dijete mladji si 7 godina i vise od mene. Mani me toga zamolio bi te i ne spominji me.
Svaka ti cast na tome sto si me ubio u igrici mislim da ti je mama ponosna
Oh jea, svima se desi 1, 2 puta samo njemu svaki dan na svakom eventu treba 300 dmg da padneOvo nie nikakav clumsy. Momak ima shit pc i meni se desavalo ovo. Nema razloga da se reporta.