Pa jbg, $hit PC mora + $hit internet = God modOh jea, svima se desi 1, 2 puta samo njemu svaki dan na svakom eventu treba 300 dmg da padne
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Pa jbg, $hit PC mora + $hit internet = God modOh jea, svima se desi 1, 2 puta samo njemu svaki dan na svakom eventu treba 300 dmg da padne
Ovo je snimano s obs omradite sta ocete, bmk, placite dalje jer i sami znate da imam shit i pc i da nemam cheat a namjerno reportate jer nemate pametnijeg posla u zivotu nego cekati da me jednom reportate a da nemam pov i dobijem ban, a znate i sami da uvjek imam pov i dzaba vam trud uopce, nemate sta pametnije za radit nego pokusavat nabit ban nekome jer vas ocito boli dusa sto je neko bolji od vas, poz
Ustani zapni i kreni čaoOvo je snimano s obs om
HAHAHAHAHAHAHA kralijnoUstani zapni i kreni čao
vaziOvo je snimano s obs om
Na mom POV se ništa nije ucitalo niti jedan igrač niti i jedna tekstura razlog toga je sto imam los kompjuter. To je razlog zašto ste me toliko pucali mogu postaviti POV to je najmanji problemMislim da je 1079 igracu puklo posto je stajao u mestu ali se pomerio na trenutak kao sto se vidi na povu. A za 1777 nemam komentara.
Alt tab na 1 min vidi se i zna se radi ovog su neki carsharing izgubilivazi
VEC 15 puta reportate istog lika i ne kuzis da mu je los kompMislim da je 1079 igracu puklo posto je stajao u mestu ali se pomerio na trenutak kao sto se vidi na povu. A za 1777 nemam komentara.
nisam alt tab zastekalo mi je sve skroz jesi glup il da? i mislim da nisi bitan ovdje, malo offtop?Alt tab na 1 min vidi se i zna se radi ovog su neki carsharing izgubili
nije alt tab zato sto i ako alt tabas se vidi igrica i ne zamrzne se to i sam mozes provjeritAlt tab na 1 min vidi se i zna se radi ovog su neki carsharing izgubili