Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Nikola Changretta

BMW Lover.
Player
Joined
Dec 28, 2021
Messages
426
Ime: Veksa Darkin
Pol Muški
Godine: 22
Datum rođenja: 22.02.1998
Nacionalnost: Grk
Mjesto rođenja: Kavala
Roditelji: Otac Ivan Majka Jelena
Visina: 200cm
Težina: 85 kg
Tip tijela: Prosecne gradje fib agenta
Boja očiju: plava
Boja kose: kozna

Nikola je osoba koja je odrasla u porodici ciji su clanovi bili clanovi drzavnih organizacija. Majka je bila clan vlade dugo godina, otac pripadnik LSPD. Od uvek ga je to privlacilo i uspeo je sa 19 godina postati agent FIB-a. jer se pokazao jako dobro na svim poljima i bio od velike vaznosti za drzavu. Nakon sto je žalosno napustio FIB gde je casno radio svoj posao, odlucio je da se zaposli u LSPD. Odlucio je otici u LSPD da bude covek za sve. Sposoban je da se bori sa dve osobe bez da ima ikakve probleme jer je fizicki sposoban, i jer je od malena u tim vodama. Kao agent FIB-a naucio je mnogo oko hapsenja, akcija, tajnih akcija, pregovora isve to usavrsio. Moze hapsiti,i voditi lice jednom rukom jer je za to obucen. Nikola ima tu mogucnost da u svakom trenutku bude dostupam svim drzavnim organizacijama ukoliko je to potrebno. Ranije je radio LSPD,GOV,FIB,SAHP, NG i u svakom trenutku priteci u pomoc svim drzavnim organizacijama jer je on u mogucnosti da sve to postigne i zbog toga sto mu je bezbednost postenih ljudi na prvom mestu. Nikola se moze baviti istragama,moze nositi civilno odelo i biti na duznosti jer moze voditi tajne istrage zbog toga sto je sve to prosao kao agent FIB-a. U svakom trenutku dostupan je za sve drzavne organizacije u svakom smislu i rado ce se odazvati svakom pozivu jer bi dao zivot za drzavu i njen narod. Odlicno barata oruzjem jer mu je otac od malih nogu pokazivao kako i sta treba raditi sa oruzjem a sto se tice ponasanja, za to se pobrinula njegova majka koja ga je od uvek usmeravala na pravi put i govorila da se uvek drzi zakona i da bude na strani drzave

Mogucnosti Vekse:
1. Veksa je u stanju mučiti/ispitivati za informacije koristeći serum istine.
2. Veksa radi sam i zbog opisa posla moze sam da vozi kako privatna tako i sluzbena vozila vezano za duznost. (ne sa rotacijom, undercover)
3. Veksa moze da radi sa doušnicima kako bi mogao platiti za informacije ili dokaze, takodje ih pustiti ako su pomogli.
4. Veksa moze pustiti osumnjičene na slobodu ako su u njegovoj porodici i pomoći im u begu (njegova porodica je za njega sve, jer nikad nije upoznao roditelje)
5. Veksa moze koristiti bilo koje oružje dostupno, ilegalno ili legalno, na dužnosti ili izvan dužnosti
6. Veksa redovito koristi kokain zbog svoje zavisnosti.
8. Veksa moze u bilo kom trenutku ici 2v1 zbog iskustva u drzavnim organizacijama
9. Veksa moze da veze i vuce lice jednom rukom a drugom da drzi pistolj ili tazer zbog svoje obuke u FIB-u.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom