Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

KrpaZadro

Player
Player
1. Vaše ime IRL - Marin
2. Vaše godine - 17
3. Vremenska zona - GMT +2
4. Prosjek online po danu 4 - 7 sati
5. Vaš Discord - krpazadro
6. Vaše ingame ime - Krpa Zadro
7. Vaš ID - 75116

Dodatne informacije

1. Lider za EMS

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

Prvo, želim biti lider EMS-a jer volim medicinu u igri i cijelu ideju pomaganja ljudima. U zadnje vrijeme dosta puta vidim da nema aktivnih članova, ili kad ih ima, dosta toga se radi zbrda-zdola. Mislim da se to može puno bolje organizirati i podići sve na višu razinu. Volim kad sve ima svoj red i sistem, i to bih pokušao uvesti.

Drugo, volim raditi s ekipom i imam strpljenja za nove ljude. Puno ljudi dođe u EMS samo da bi “odradili smjenu”, a nitko ih zapravo ne nauči kako da budu sigurni u to što rade. Ja bih uveo osnovne upute, pokazao im konkretno na terenu kako da pristupe situaciji, i bio dostupan kad god treba pomoć. Ne volim ostavljati stvari nedovršene.

Treće, imam dosta ideja kako da cijela organizacija bude zanimljivija i privlačnija za nove članove. Uveo bih redovnu provjeru aktivnosti, ali i neke interne stvari koje ljude zadrže unutra – pohvale, promocije, timski rad. Bitno mi je da atmosfera bude normalna, da se zna kad je zafrkancija, a kad se radi ozbiljno.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Prvo bih složio sistem gdje se zna tko što radi – ko su iskusni članovi, tko pomaže novima, tko je zadužen za vozila, opremu itd. Zatim bih napravio osnovna pravila ponašanja i ophođenja prema ljudima, da izbjegnemo nepotrebne konflikte i nesporazume.

Također, trudim se uvijek biti aktivan i dostupan, tako da bi članovi znali da imaju lidera na kojeg mogu računati. Nisam tip koji samo dođe i nadgleda – volim raditi s ekipom, biti na terenu, i pokazati svojim primjerom kako to treba izgledati.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom