Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Aplikacija Za Lidera The Families | Pera Mintz

Rejected
Status
Not open for further replies.

Pera Mintz

Player
Player
  1. Vaše ime IRL: Petar,
  2. Vaše godine: 17,
  3. Vremenska zona: GMT +1,
  4. Prosjek online po danu: od 2h do 10h ( sve zavisi do kad radim),
  5. Vaš Discord: pera.101,
  6. Vaše ingame ime: Pera Mintz,
  7. Vaš ID: 39149,
  1. Lider za The Families,
  1. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje),
1.1. Igram na ovom projektu vec duze vreme aktivno i upoznat sam sa pravilima RPa i znam kako sve funkcionise i takodje sam vec bio lider i hteo bi to opet zato sto mislim da sam bio dobar lider. 1.2. Samim tim sto sam vec bio lider imam iskusne ljude koji bi cinili turf team i svi bi naravno slusali turf team lidera i obavljali bi posao sa sto manje gresaka. 1.3. Imam ljude koji su iskusni u RPu i onj bi bili moji zamenici i pomagali bi mi sve i zajedno ce mo se truditi da uspesno odradimo 2 mandata.
  1. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.,
  • Mislim da su za RP jako bitni ljudi koji cine organizaciju a ne samo ljudi koji vode,
pa bi svaki covek pre nego sto bi bio ubacen u organizaciju prvo bio ispitan pa ako zna pravila tek onda ubacen.
  • Ja i moji zamenici bi pratili rad i trud svakog clana organizacije i davali bi im bonuse i rank upove i to bi ih motivisalo da budu sto aktivniji.,
  • Potrudili bi se da sto redovnije pravimo akcije kao sto su: talacke, pljacke 24/7 i gunstore, FZ raid itd...,
  • Imao bi turf team koji bi se potrudio da odbrani nase teritorije i da zauzme nove bez ikakvih gresaka i bili bi svi slozni.,
  • Svaki clan kad bude ubacen dobice slican rank zavisi koliko zna pravila i trudice se za visi rank na akcijama i svi ce imati priliku da dodju do maksimalnog ranka sve zavisi od njihovog truda.

Rankovi:
1. Suspend
2. New Boy
3. Rookie
4. Ghetto Boy
5. Ghetto Cleaner
6. Grafitti Team
7. Grafitti Team Leader
8. Enforcer
9. Turfer
10. O.G.
11. Nightcrawler
12. Co. Founder
13. Founder

Denis Miic

Server Administrator
Server Administrator
Čestitamo!
Pozvani ste na interviju za organizaciju The Families koji će se održati u četvrtak 17.07.2025 sa početkom u 18h Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka. Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom