Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
38690
Players nickname
Enna_Boombatz
Administrators nickname
Nikola Armani
Date
Jul 13, 2025
Time
00:23
Proofs
https://imgur.com/a/GFmzapc

Enna Boombatz

Player
Player
Dobro veče poštovana administracio. Neku noć sam dobio ban za G.P 1.1 i G.P 1.4 od admina Nikole Armanija. Htio bih u ovoj žalbi pojasniti šta se sve desilo. G.P 1.1 sam iskren da vam budem i svjesno odradio zato što sam pravio account za mog brata starijeg koji je upravo na fakultetu. Ušao sam u taj acc ( moj twink ) da vidim da li radi sve i poslao mu podatke, misleći da to bude zauvijek njegov acc. On je počeo igrati samnom i počeli smo se zabavljati i bilo je sve super do neku noc kad smo zajedno dobili ban. Tu se jako iizvinjavam jer nisam znao da ću zbog par minuta ( da vidim jel sve uredu jel se može igrati ) dobio za G.P 1.1. Sad za G.P 1.4. Pitao sam jedinog prijatelja koji mi je na mom Rockstar accu i na Epic accu povezan jel pravio account za Grand. Rekao je da jeste, ali nije mene uopšte obavjestio. Na početku mi je bilo čudno kako on odjednom igra grand, a prije nije mogao jer je prije pisao limit za profile, I nisam znao da to pravilo uopšte postoji tad. Zbog toga sam ja dobio GP 1.4 jer sam prije imao samo main (38690) onda je on napravio svoj bez mog znanja i ja prije sedmicu mozda napravio bratu account. Nece se ovakvo nesto vise nikad ponoviti i nadam se da cu dobiti unban. U slucaju unbana prihvatam money wipe!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom