Dobro veče poštovana administracio. Neku noć sam dobio ban za G.P 1.1 i G.P 1.4 od admina Nikole Armanija. Htio bih u ovoj žalbi pojasniti šta se sve desilo. G.P 1.1 sam iskren da vam budem i svjesno odradio zato što sam pravio account za mog brata starijeg koji je upravo na fakultetu. Ušao sam u taj acc ( moj twink ) da vidim da li radi sve i poslao mu podatke, misleći da to bude zauvijek njegov acc. On je počeo igrati samnom i počeli smo se zabavljati i bilo je sve super do neku noc kad smo zajedno dobili ban. Tu se jako iizvinjavam jer nisam znao da ću zbog par minuta ( da vidim jel sve uredu jel se može igrati ) dobio za G.P 1.1. Sad za G.P 1.4. Pitao sam jedinog prijatelja koji mi je na mom Rockstar accu i na Epic accu povezan jel pravio account za Grand. Rekao je da jeste, ali nije mene uopšte obavjestio. Na početku mi je bilo čudno kako on odjednom igra grand, a prije nije mogao jer je prije pisao limit za profile, I nisam znao da to pravilo uopšte postoji tad. Zbog toga sam ja dobio GP 1.4 jer sam prije imao samo main (38690) onda je on napravio svoj bez mog znanja i ja prije sedmicu mozda napravio bratu account. Nece se ovakvo nesto vise nikad ponoviti i nadam se da cu dobiti unban. U slucaju unbana prihvatam money wipe!