Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Pomaganje cheaterima I Porodica Restart

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
18988
Players nickname
Zvone Mosby
Suspect ID
73389
Date of violation
Jul 13, 2025
Time of violation
1:51
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=ahS1FChjwk0

Dzemil

Player
Player
Poštovana administracijo ukoliko smo upućeni u novo pravilo porodica jest da se kazni sa skidanjem neformalne porodice koje imaju cheatere. Plus uz to im je u zadnjih par dana par članova palo PC CHECK tj. odbilo ga. Molio bih vas da se porodica kazni, jer samo kvare igru drugim igračima. hvala
Nabroji clanove koji su pali pc check?

Markony_Purplehaze

Player
Player
Poštovana administracijo ukoliko smo upućeni u novo pravilo porodica jest da se kazni sa skidanjem neformalne porodice koje imaju cheatere. Plus uz to im je u zadnjih par dana par članova palo PC CHECK tj. odbilo ga. Molio bih vas da se porodica kazni, jer samo kvare igru drugim igračima. hvala
Bas su ti pouzdane te informacije.

jovara

Player
Player
Zvone prijatelju ako se ne varam, kod vas rozih su dosli svakakvi, bolje se ti takvih pazi, mi bar znamo sa kim imamo posla i to cemo resiti da bi bilo pravedno, ali se ti pozabavi sa ljudima u tvojoj familiji, jer su oni prikriveni i znaju dobro da zamuljaju oci, kako sejes tako zanjes... poz

Last edited:

Pele

Player
Player
Zvone prijatelju ako se ne varam, kod vas rozih su dosli svakakvi, bolje se ti takvih pazi, mi bar znamo sa kim imamo posla i to cemo resiti da bi bilo pravedno, ali se ti pozabavi sa ljudima u tvojoj familiji, jer su oni prikriveni i znaju dobro zamuljaju oci, kako sejes tako zanjes... poz
mi smo cisti a logovi ostaju uvek pa zvone naulji rc dzabe kacis ako ne mozes da pobedis odma prozivanje sisajte nam kurac cisti smo svakako

jovara

Player
Player
a kod nas niko cheater nije, to sto su ljudi bolji od tebe i tvojih nije razlog da places po forumu, sportski pozdrav zvone vidimo se na eventima

jovara

Player
Player
Al su se citeri upalili i pomagaci citerima, neka necete jos dugo, nisu ni oni pre vas necete ni vi, zivi bili pa videli
Pricas ti nesto a prvi igras sa takvima, mnogo kontradiktorno gospodine Azumi.

jovara

Player
Player
Daj mi dokaze druze, ubedi me u suprotno i ja cu ga prvi okaciti za citovanje, ja nisam kao vi :)
Pa vidi prijatelju, posto je Zvone prvi poceo sa forumom, a verujem da je na to nagovoren, sada cemo poceti i mi isto tako samo da uzvratimo, ali ovaj put sa dokazima za to sto cemo okaciti, sportski pozdrav i tebi brate, i ocigledno je da nisi upucen u svoju familiju ako ne znas ko ti igra u njoj :)

Azumi

🌖
Player
Pa vidi prijatelju, posto je Zvone prvi poceo sa forumom, a verujem da je na to nagovoren, sada cemo poceti i mi isto tako samo da uzvratimo, ali ovaj put sa dokazima za to sto cemo okaciti, sportski pozdrav i tebi brate, i ocigledno je da nisi upucen u svoju familiju ako ne znas ko ti igra u njoj :)
srecno s pronalazenjem dokaza hahahaah, jovara a dobar si lik bio steta sto te evaderi setaju ko pudlicu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom