Informacije:
1. Vaše ime IRL: Uros
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosek online po danu: 5h
5. Vaš Discord: urkeex.
6. Vaše ingame ime: Urke Slayven
7. Vaš ID: 47760
Dodatne informacije:
(1) Lider za: The Families
(2) Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
A. Iskustvo i poznavanje organizacije:Bio sam u dosta organizacija hige command imam iskustva samim time znam kako to funkcioniše, imam spremanu ekipu za akcije i turf team.
B.Okupio bih ekipu koja bih sa mnom vodila moj mandat i pomagala mi u tome. Pozvao bih prošle lidere kriminalnih organizacija da me sprovedu i pomognu
oko akcija da se odrade 100% korektno.
C.Želim biti leader ove organizacije jer sam kroz vreme provedeno na ovom RP serveru stekao dobro poznavanje pravila, događaja i mehanika koje su važne za uspešno vođenje organizacije. Smatram da bih svojim iskustvom mogao doprineti crime RolePlayu.
(3) Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
-Jedana od najvažnijih stvari je striktno pridržavanje pravila roleplaya, jer kršenje tih pravila ili ponašanje koje krši dinamiku organizacije stvara haos, ometa igru svih članova i dovodi do gubitka discipline.
-Pokušao bi da organizacija ide na svaki IC event sa nadom da pobedimo sve.
-Pomagao bi svakom članu organizacije kome je potrebna pomoć i nijedan član organizacije se nebi se osećao zapostavljeno.
-Trenutna situacija crima je dobra ali naravno to može da bude uvek još bolje uz dobru aktivnost lidera i članova.
-Što samim tim pruža duži rp kao i dosta zanimljivije stvari koje imaju da se rade.
-imao bih svoj turf team koji bi pokusao da ima 100% teritorija.
- Davao bih bonuse sto češće radi motivacije mojih članova.
Rankovi:
13.Leader
12.Co Leader
11.Consigliere
10.O.G
9.Turfer
8.Street Boss
7.Grafiti Leader
6.Grafiti Team
5.Senior Ghetto boy
4.Geto Boy
3.Targett
2.Rookie
1.Suspend
Hvala vam na Čitanju Moje Aplikacije Takodje Srećno svim ostalim kandidatima
Urke Slayven
1. Vaše ime IRL: Uros
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosek online po danu: 5h
5. Vaš Discord: urkeex.
6. Vaše ingame ime: Urke Slayven
7. Vaš ID: 47760
Dodatne informacije:
(1) Lider za: The Families
(2) Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
A. Iskustvo i poznavanje organizacije:Bio sam u dosta organizacija hige command imam iskustva samim time znam kako to funkcioniše, imam spremanu ekipu za akcije i turf team.
B.Okupio bih ekipu koja bih sa mnom vodila moj mandat i pomagala mi u tome. Pozvao bih prošle lidere kriminalnih organizacija da me sprovedu i pomognu
oko akcija da se odrade 100% korektno.
C.Želim biti leader ove organizacije jer sam kroz vreme provedeno na ovom RP serveru stekao dobro poznavanje pravila, događaja i mehanika koje su važne za uspešno vođenje organizacije. Smatram da bih svojim iskustvom mogao doprineti crime RolePlayu.
(3) Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
-Jedana od najvažnijih stvari je striktno pridržavanje pravila roleplaya, jer kršenje tih pravila ili ponašanje koje krši dinamiku organizacije stvara haos, ometa igru svih članova i dovodi do gubitka discipline.
-Pokušao bi da organizacija ide na svaki IC event sa nadom da pobedimo sve.
-Pomagao bi svakom članu organizacije kome je potrebna pomoć i nijedan član organizacije se nebi se osećao zapostavljeno.
-Trenutna situacija crima je dobra ali naravno to može da bude uvek još bolje uz dobru aktivnost lidera i članova.
-Što samim tim pruža duži rp kao i dosta zanimljivije stvari koje imaju da se rade.
-imao bih svoj turf team koji bi pokusao da ima 100% teritorija.
- Davao bih bonuse sto češće radi motivacije mojih članova.
Rankovi:
13.Leader
12.Co Leader
11.Consigliere
10.O.G
9.Turfer
8.Street Boss
7.Grafiti Leader
6.Grafiti Team
5.Senior Ghetto boy
4.Geto Boy
3.Targett