1.Vaše ime IRL Ivan
2. Vaše godine 16
3. Vremenska zona GMT+1.5
4. Prosjek online po danu 2-4h
5. Vaš Discord 10para10
6. Vaše ingame ime Berlu Sconi
7. Vaš ID 56328
1. Strast prema pravdi i sigurnosti na cestama
Od uvijek me privlačila uloga koja osigurava red i sigurnost na cestama San Andreasa. SAHP ima ključnu zadaću — štiti sve sudionike u prometu i održava zakon i red na autocestama i glavnim cestama. Kroz ovu organizaciju mogu direktno doprinositi smanjenju kriminala vezanog za ilegalne utrke, krijumčarenje i opasnu vožnju, čime čuvam živote građana i potičem odgovornu vožnju. To me ispunjava zadovoljstvom i daje mi osjećaj da radim nešto korisno za zajednicu.
2. Želim unaprijediti organizaciju i stvoriti snažan tim
Kao Lider SAHP-a želim okupiti motivirane, disciplinirane i sposobne članove koji će raditi kao jedan, dobro uigran tim. Želim kroz treninge, simulacije i interne RP zadatke poboljšati vještine patroliranja, presretanja i blokada. Moja vizija je izgraditi reputaciju SAHP-a kao profesionalne, uigrane i respektabilne organizacije koju građani cijene, a kriminalci se boje.
3. Volim organizirati događaje i kreirati bogat RP
Imam mnogo ideja za RP scenarije poput kontrola prometa s postavljanjem blokada, random check pointova, potjera uz helikoptersku podršku, edukativnih radionica za građane o sigurnoj vožnji itd. Kroz takve aktivnosti mogu dodatno obogatiti RP scenu na serveru i pružiti svim igračima više prilika za zanimljive interakcije. Također bih radio suradnje s drugim državnim službama (PD, FIB, EMS), što dodatno doprinosi kvalitetnom RP-u.
10-2 Negativno
10-3 Tišina na radio
10-4 Potvrdno
10-5 Ponoviti poslednji prenos
10-6 Zanemari poslednji prenos
10-7 Pauza
10-8 Vracanje sa pauze
10-9 Ranjen kolega
10-10 Pucanje u toku
10-11 Pljačka u toku
10-14 Specijalna uniforma
10-20 Trenutna lokacija
10-33 Potrebna podrska
10-35 Ranjen gradjanin
10-99 Situacija je zavrsena
Status 1 Prijava smene
Status 2 Odjava smene
Rankovi
1. Suspend 72h
2. Suspend 48h
3. Suspend 24h
4. Oficir na obuci
5. Slep služba
6. Serif Oficir I
7. Serif Oficir II
8. Serif Oficir III
8. Senior Oficir I
9. Senior Oficir II
10. Senior Oficir III
11. Serif I
12. Serif II
13. Serif III
14. Mladji inspektor
15. Inspektor
16. Visi inspektor
17. SAJ regrut
18. SAJ operativac
19. SAJ specijalac
20. Nadzornik
21. 21. Glavni inspektor
22. Komadant SAJ
23. Supervizor
24. 24. Deputy head of department
25. Head of department
26. Kapetan
27. Savetnik Drzavnog serifa
28. Asistent Drzavnog serifa
29. Zamenik Drzavnog serifa
30. Državni Serif
2. Vaše godine 16
3. Vremenska zona GMT+1.5
4. Prosjek online po danu 2-4h
5. Vaš Discord 10para10
6. Vaše ingame ime Berlu Sconi
7. Vaš ID 56328
1. Lider za:
SAHP - San Andreas Highway Patrol2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
(Tri razloga uz objašnjenje)1. Strast prema pravdi i sigurnosti na cestama
Od uvijek me privlačila uloga koja osigurava red i sigurnost na cestama San Andreasa. SAHP ima ključnu zadaću — štiti sve sudionike u prometu i održava zakon i red na autocestama i glavnim cestama. Kroz ovu organizaciju mogu direktno doprinositi smanjenju kriminala vezanog za ilegalne utrke, krijumčarenje i opasnu vožnju, čime čuvam živote građana i potičem odgovornu vožnju. To me ispunjava zadovoljstvom i daje mi osjećaj da radim nešto korisno za zajednicu.
2. Želim unaprijediti organizaciju i stvoriti snažan tim
Kao Lider SAHP-a želim okupiti motivirane, disciplinirane i sposobne članove koji će raditi kao jedan, dobro uigran tim. Želim kroz treninge, simulacije i interne RP zadatke poboljšati vještine patroliranja, presretanja i blokada. Moja vizija je izgraditi reputaciju SAHP-a kao profesionalne, uigrane i respektabilne organizacije koju građani cijene, a kriminalci se boje.
3. Volim organizirati događaje i kreirati bogat RP
Imam mnogo ideja za RP scenarije poput kontrola prometa s postavljanjem blokada, random check pointova, potjera uz helikoptersku podršku, edukativnih radionica za građane o sigurnoj vožnji itd. Kroz takve aktivnosti mogu dodatno obogatiti RP scenu na serveru i pružiti svim igračima više prilika za zanimljive interakcije. Također bih radio suradnje s drugim državnim službama (PD, FIB, EMS), što dodatno doprinosi kvalitetnom RP-u.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
- Fokus na kvalitetnu RP komunikaciju
Insistirao bih da svi članovi SAHP-a koriste realističan i profesionalan način govora na dužnostima. Manje metanja OOC fraza u IC komunikaciji, više korištenja radio kodova i službenih termina. Time podižemo ozbiljnost i vjerodostojnost same organizacije. - Redoviti treninzi i RP simulacije
Organizirao bih treninge s različitim scenarijima: zaustavljanje sumnjivih vozila, postavljanje šiljaka, taktičko osiguranje prometnih nesreća, ali i high-risk potjere. To će članovima dati više samopouzdanja i vještine, a ujedno stvoriti RP situacije u kojima svi mogu učiti i zabaviti se. - Veći broj interakcija s civilima
SAHP ne treba biti samo organizacija koja kažnjava. Kroz RP edukacije, rutinske kontrole gdje više objašnjavamo nego kažnjavamo, pa čak i "vozačke radionice" možemo stvoriti pozitivan odnos s civilima. To vodi prema tome da igrači više poštuju RP u prometu, a i daje civilima priliku za interesantne IC susrete. - Interni kodeks ponašanja i nagrađivanje aktivnih članova
Pored standardnih pravila, uveo bih dodatne motivacijske sustave: nagrade za "Oficira mjeseca", male IC priznanja i unapređenja na osnovu RP aktivnosti, a ne samo staža. Tako članovi imaju cilj, a to poboljšava njihov IC i OOC angažman. - Bolja saradnja sa ostalim frakcijama
Redovite zajedničke akcije s PD-om i FIB-om, asistiranje EMS-u prilikom prometnih nesreća i slično. Time se gradi osjećaj prave zajednice službi koje rade zajedno za sigurnost svih.
10-2 Negativno
10-3 Tišina na radio
10-4 Potvrdno
10-5 Ponoviti poslednji prenos
10-6 Zanemari poslednji prenos
10-7 Pauza
10-8 Vracanje sa pauze
10-9 Ranjen kolega
10-10 Pucanje u toku
10-11 Pljačka u toku
10-14 Specijalna uniforma
10-20 Trenutna lokacija