Dodatne informacije:
1. Vaše ime IRL: Bruno
2. Vaše godine: 35
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 4-8h
5. Vaš Discord: barabovski
6. Vaše ingame ime: Bruno Mora
7. Vaš ID: 24
—----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dodatne informacije
Lider za:
SAHP
1. Vaše ime IRL: Bruno
2. Vaše godine: 35
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 4-8h
5. Vaš Discord: barabovski
6. Vaše ingame ime: Bruno Mora
7. Vaš ID: 24
—----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dodatne informacije
Lider za:
SAHP
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije ? (Tri razloga uz objašnjenje):
2.1 SAHP je ključan faktor za održavanja reda i mira Bleine Country i autoputeva sigurnim od svega što moze naici. Rankovi ce biti dodeljeni prema predhodnom iskustvu ukoliko dođje do grešaka nastojacu da rešim bez sankcija ukoliko se ponovo dese greške onda ce doci do sankcija posto želim da održim disciplinu i profesionalizam nije bitno ko je u pitanju. Potrudiću se da vodim SAHP u najboljem svetlu i posto imam vise nego dovoljno iskustva da vodim SAHP.
2.2 Kao sto sam naveo, imam iskustva u državnim orgnizacijama (FIB,GOV) u raznim odeljenjima i na raznim činovima.
2.3 Želim da popravim reputaciju orgnizacije medju ostalim državnim organizacijama, neprofesionalno ponašanje prema drugim orgnizacijama neće biti tolerisano. Potrudiću se da budem dostupan kao i moji zamenici da budu na raspolaganju drugim organizacija za stabilnosti u države i stvari koje se tiču SAHP-a kao organizacije. Takođje imam u planu da uvek imam osoblje na osiguranju tako da građjanstvo može da osigura svoja vozila i van radnog vremena.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
3.1 Planiram povećano prisustvo SAHP-a u okrugu Bleine Country posto su patrole ključna stvar za sigurnost okruga kao i grada Los Santosa. Bice specijalne jedinice koje ce se baviti borbom protiv narkotika u vidu suzbijanje distribucije i unistavanja zasada kanabisa od građjana kao i osiguranja polja kanabisa od strane države gde ce biti redovno prisutni ljudi te SAHP će nastojiti da smanji prisustvo narkotika na ulicama Los Santosa.
3.2 Želim da organizacija SAHP ima blisku suradnju sa NG-ijem sa osiguranjem vonje kasarne Zacundo kao i pomoć za aktivnosti koje su bitne po vojsku kao sto je pratnja vozila za prevoz municije za državne organizacije tako da neće biti problema u dostavi istih te ce organizacije uvek biti pokrivene municijom i puskama. Ukoliko osoblje SAHP-a nema vojni rok biće poslato na ispomoć i obuku NG..
3.3 Planiram napravili novi sistem nagrađjivanja u organizaciji koji ce pokrivati jedinice kao i aktivne članove.
3.4 Želeo bi da specijalne jedinice SAHP-a budu dostupne za svaki tip situacije kao sto su globali ili lokali takodje da prisutni na prodavnicama 24/7 i kao oružaonice. Takođe nastojaću
da ugovorim vežbanja sa drugim organizacijama u cilju pospešivanja umeća kao i komunikacije
u raznim situacijama koje mogu da se potencijalno dogode. Specijalne jedinice moraju da budu prve na terenu da bi javili drugima kako stoje stvari i dati im daljne instrukcije ostalim članovima organizacije.
Činovi
30. Serif
29. Pod serif
28. Sef osoblja
27. Sef odeljenja
26. Zamenik sefa odeljenja
25. Marsal
24. Komander
23. Kapetan
—Visoka komanda—
22. Porucnik
21. Terenski nadzornik