Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
60162
Players nickname
Amir Baldee
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Jan 13, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/XPHldvZ

Amir Ajkula

Player
Player
Dobro veće poštovana viša administracijo, dana 13.01.2025 dobio sam ban od administratora Aldina Verstappena zbog kršenja generalnog pravila 1.1, po drugi put. Ovom prilikom bih želeo istaknuti to što mi je jako krivo i što tada nisam razmišljao o posledicama i priznajem svoju grešku i stvarno bi mi bila velika želja i bio bih Vam jako zahvalan da se vratim, prije svega ovom projektu, svome dugogodišnjem društvu, svojoj velikoj ekipi i dobrim prijateljima koje sam stekao za vrijeme igranja na ovome predivnom projektu. Znam da ste mi već dali još jednu priliku, koju ja nažalost na svoju krivicu nisam dobro iskoristio i još se jednom izvinjavam zbog toga i da ćete mi dati još jednu šansu jer stvarno nije bilo nikakve loše namere i jednostavno nisam znao da je menjanje social cluba takodje nedozvoljeno jer su mi prijatelji tek nakon bana rekli da to nisam smeo napraviti.

Nadam se da ćete me razumeti i izdvojiti malo vremena i pročitati ovu žalbu jer stvarno nije bila loša namera.
Hvala Vam unapred i želim vam ugodnu veče.
Amir Baldee

Teo Crnii

Well-known member
Leader of unofficial org
Ovo je najbolji covjek kojeg sam upoznao od kad igram na ovom serveru smatram da je zasluzio novu priliku da vam pokaze koliko on voli ovaj server on je uvjek tu kada nekom treba pomoc iskreno vas molim da decku date priliku iako je ovo drugi put da krsi ovo pravilo ali administracijo kao sto znate nitko od nas nije bezgresan pa tako ni on dajte decku priliku da se vrati na ovaj projekat nakon dugog vremena svima nam fali❤️

Amir Ajkula

Player
Player
Ovo je najbolji covjek kojeg sam upoznao od kad igram na ovom serveru smatram da je zasluzio novu priliku da vam pokaze koliko on voli ovaj server on je uvjek tu kada nekom treba pomoc iskreno vas molim da decku date priliku iako je ovo drugi put da krsi ovo pravilo ali administracijo kao sto znate nitko od nas nije bezgresan pa tako ni on dajte decku priliku da se vrati na ovaj projekat nakon dugog vremena svima nam fali❤️
❤️

Status
Not open for further replies.
Top Bottom