Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Reviewed Pogrešena doneta odluka za novog lidera EMS | Nikola Verstappen

Status
Not open for further replies.
Your ID
2520
Players nickname
Liam_Armanii
Administrators nickname
Nikola_Verstappen
Date
Jul 16, 2025
Time
00:00
Proofs
///

Liam Armanii

Player
Player
Poštovanje,
Danas na intervju za EMS su bila neka pitanja koja se ne mogu pronaci u pravilima, takodje nemaju logike i mislim da nisu tacna. Zamolio bih da se pregleda POV ispitivanja i provere greske jer da budem iskren prvi put sam danas cuo da zamenik moze da radi transfer uz odobrenje lidera, ja kad sam pitao admina Aldina on je rekao da ja to moram kroz iskustvo da steknem, gde sam ja njemu rekao da ja to u zivotu moga iskustva u grandu nisam video nit cuo. Druga stvar je to da je bilo pitanje da li mogu EMS da idu na sve IC dogadjaje, po mom misljenju sto i jesam rekao na ispitivanju ne mogu, zato sto EMS uvek dolazi pre dogadjaja podeli adrenaline i odlazi, npr... ne shvacam kako bih npr... EMS mogao da dodje na raciju, i racija je isto IC dogadjaj a tu ne mogu da dodju.Ondak bilo je pitanje da li EMS sme da udje u HQ bande, ja sam dao odgovor ne,zato sto ti samim time kad bih trazio odobrenje da udjes u hq ne bih bilo moguce zato sto si vec usao.

Jos jednom molim da se POV od admina pregledaju i da se lepo sagledaju pitanja jos jednom.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom