Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Kizule Macak

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime IRL: Zoran
2. Vaše godine: 21
3. Vremenska zona: UTC+2 (CEST)
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 13:00-04:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): Više od 4-5 sati
6. Vaš Discord: kizule
7. Vaše ingame ime: Kizulee Macaak
8. Vaš ID: 53234
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a

Dodatne informacije

1. Zašto želite postati admin?
- Ranije sam bio konkurisao, ali sam svojevoljno odustao od intervjua, jer mi je bivši administrator, koji me je ispitivao, stvarao pritisak i tenziju. Sada kad mi je unbanovan forum, želim da se ponovo prjavim, i nadam se da ću dočekati red i biti daleko spremniji za intervju, u odnosu na prošli put. Nikada se niko nije bio žalio na mene na forumu za svo ovo vreme koliko sam tu, nisam bio teže kažnjavan IG, ne sećam se da sam ikada bio banovan.
- Želim da se oprobam i u ovoj ulozi, jer volim da pomažem drugima i da vodim računa o tome da je sve kako treba. Želim da dam doprinos tome da projekat bude bolji, pomažem drugima, učinim nekom dan lepšim i slično, a sve u skladu sa pravilima.
2. Koje su vaše prednosti? Velika aktivnost, snalažljivost, improvizovanje
3. Koje su vaše najveće slabosti? Jedino što ne podnosim nepravdu
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) Da
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Ne

Status
Not open for further replies.
Top Bottom