Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Teo Swayze

all eyes on me👀
Player
Vaše ime u RL:Slavko

2.Vaše Godine:17

3. Vremenska zona: GMT+1

4. Prosječna aktivnost na dan: 6 do 12 h

5. Vaš Diskord: .twentyoneknife.

6. Vaše Ingame ime:Teo Alhabib

7. Vaš ID: 18441

Dodatne Informacije

1. Lider za: FIB

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

• Služio sam kao vrhovna komanda u nekoliko LEO organizacija više od 9 meseci, pri čemu je značajan deo tog vremena bio posvećen FIB-u. Tokom svog mandata u FIB-u, stekao sam dragoceno znanje i stručnost sarađujući sa različitim direktorima FIB-a i razmenjujući svoja iskustva. Preuzeo sam odgovornosti u više odeljenja i uspešno vodio brojne specijalne operacije. Moje veštine mi omogućavaju da efikasno vodim i inspirišem različita odeljenja, obezbeđujući uspešne misije i održavajući visok nivo profesionalizma svakom trenutku. Tokom mog velikog angažmana u FIB-u, imao sam privilegiju da radim zajedno sa cenjenim direktorima kao što su Luka Lopac i Akira Bushido. U svojoj ulozi šefa odeljenja (HOD), uspešno sam završio dva plodna mandata pod njihovim rukovodstvom.

• Pored toga, služio sam kao Chief od Staff pod vođstvom Nemanja Zajceva , stičući različita znanja, strategije i posebne taktike. U svom širem iskustvu unutar LEO-a, imao sam čast da služim kao pomoćnik Centralne Policije (LSPD) tokom mandata Nikola Falconea , što se pokazalo korisnim iskustvom.Šta više, imao sam priliku da doprinesem kao zamenik lidera u mandatu Hendrija Lata, što je bilo podjednako značajno. Sa snažnom osnovom profesionalizma i posvećenošću strogom poštovanju pravila i propisa, uveren sam u svoju sposobnost da efikasno vodim organizaciju i pružim pomoć u svakoj situaciji.

• Posvećen sam tome da obezbedim uspešan mandat bez značajnih poteškoća. Nadovezujući se na nasleđe prethodnih uspešnih mandata FIB-a, moj primarni cilj je da nastavim borbu protiv korupcije i kriminala u gradu. Odlučan sam da podržavam ovaj moto i dam prioritet naporima u borbi protiv raznih bandi i sprovođenju efikasnih racija na crnim tržištima. Pored toga, iskoristiću posebne taktike, uspešne strategije i različite skupove veština koje sam stekao tokom svoje karijere da bih sarađivao sa drugim organizacijama i dodatno unapredio naš kolektivni uticaj.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

1. za početak, moj cilj broj jedan je da ponovo uspostavim čvrstu vezu između FIB-a i brojnih različitih korporacija unutar metropole. Ističem ovaj prioritet zbog činjenice da smatram da je od najveće važnosti. tradicionalno, FIB nije održavala najefikasnije veze sa subjektima koji uključuju vladu. u nekom trenutku mogu marljivo da radim na tome da osiguram da svaka naša agencija uspešno sarađuje, radeći kolektivno na planiranju rešenja za grad, umesto da funkcionišu kao izolovani entiteti. u svakom slučaju, naš konačni cilj treba da bude solidarnost, a ne unutrašnji sukobi. Pravi protivnici su kriminalci i saradnici bandi sa kojima želimo da se suočimo.

2. Najvažnija odeljenja će biti prikrivena i 00, potrebno im je da budu profesionalni i da budu pametni da bi dobili spise slučajeva protiv porodice i bandi i budite oprezni jer tamo rizikuju život za nas, a drugi im treba da regrutuju ljude za nas, ali ne za bilo koga, ljudi koji znaju šta treba da rade i budu profesionalni svaki put, a ne biti neprofesionalan, ima svoje loše što se često dešava ovih dana, a ako ovo 2 odeljenja bude dobro, daću im bonus

3. Pravljenje dobrih taktika i dobrih poteza poput helikoptera je dobro za nas što moramo da pogledamo sa vrha i da nam kažemo preko radija što je dobro za našu situaciju kao što je pljačka prodavnice oružja, situacija sa taocima i slično, ali i da imamo članove iz drugih strana je takođe dobra stvar što nemamo sve organizacije na jednom mestu i borimo se tamo, bolje je imati ljude sa svakog dobrog mesta jer nam to daje šansu i dobru pomoć za nas

• FIB, takođe poznat kao Federalni istražni biro, poseduje mnoštvo taktičkih prednosti u odnosu na druge organizacije za sprovođenje zakona. Međutim, imperativ je da sve organizacije, uključujući policijsku upravu Los Santosa (LSPD), patrolu na autoputu San Andreasa (SAHP), Nacionalnu gardu (NG), vladine agencije i hitnu medicinsku službu (EMS), aktivno učestvuju i daju prioritet efikasnom vežbanju. međusobno komuniciranje.

• Ova saradnja je ključna za postizanje uravnoteženog, čistog i na kraju uspešnog rada. Od suštinskog je značaja za sve organizacije da usvoje jedinstven način razmišljanja po svaku cenu, obezbeđujući da se izbegnu greške i nesporazumi tokom misija. Težnjom ka unapređenju u svim oblastima možemo stvoriti bolje situacije u kojima niko neće snositi nepotrebne posledice.

• FIB igra vitalnu ulogu u borbi protiv korupcije, sposoban je da uhapsi kriminalce sa bilo kog ugla ulice. Odlučan sam u borbi protiv korupcije i iskorenjivanju kriminala u našem gradu, oslanjajući se na ključne sposobnosti FIB-a.

• U slučajevima koji uključuju situacije igranja uloga (RP), pridržavanje pravila postaje najvažnije. Preuzeću na sebe da osiguram da svi članovi poseduju dovoljno znanja o različitim scenarijima pre nego što se upuste u bilo kakvu akciju. Ova priprema će doprineti boljem donošenju odluka i poboljšati ukupno iskustvo za sve uključene.
Hvala na čitanju prijave i srećno ostalim kandidatima

Teo Swayze

all eyes on me👀
Player
evo i rankovi 👀

1. - Suspended -

2. - Agent in Training -

3. - Junior Agent I -

4. - Junior Agent II -

5. - Junior Agent III -

6. - Field Agent I -

7. - Field Agent II -

8. - Field Agent III -

9. - Speical Agent I -

10. - Speical Agent II -

11. - Speical Agent III -

12. - Senior Special Agent I -

13. - Senior Special Agent II -

14. - Senior Special Agent III -

15. - Detective -

16. - Main Detective-

17. - FSSS -

18. - Delta Force -

19. - DEA -

20. - MOSSAD -

21. - UAT -

22. - 00 Agent -

23. - Trainer Instructor -

24. - Deputy Head of Department -

25. - Head of Department -

26. - Deputy Chief of Staff -

27. - Chief of Staff -

28. - Asistent Director -

29. - FIB Deputy Director -

30. - FIB Director -

Toni Vercetti

Dani prolaze, ja tebe često sjetim se....
Server Administrator
Čestitamo, pozvani ste na interview za FIB koji će se dešavat u Nedelju 20/07/2025 u 18:00h Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta prije početka Ako imate nekih zabrinutosti oko interviewa, kontaktirajte me preko discorda.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom