Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
1249
Players nickname
Fikus Fanculo
Suspect ID
66888
Date of violation
Jul 17, 2025
Time of violation
19:13
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=_J6pgh1KiTQ

Fikus Fanculo

Player
Player
Pored toga sto me uhapsio pre bizza, odbija da mi da legitimaciju. Vezuje me i vuce u samnicu i u putu ka samnici mu trazim legitimaciju na sta mi on odgovara kako sam trebao ranije da trazim i ako je on pozvan u celiju da bi mi dao legitimaciju sto mozete cuti i od njegovog kolege kako izgovara "Mare trazio ti je samo legitimaciju" sto znaci da je odbio da mi da legitimaciju, hvala lepo. Pozz!

Salamicapodrigusica

Player
Player
Na snimku se ne cuje da mi je iko pre nego sto sam ti stavio lisice rekao da si trazio moju legitimaciju nego tek kada sam te vezao i poveo gore u samicu a dok si vezan ne mogu ti dati legitimaciju po role play u.

Fikus Fanculo

Player
Player
Na snimku se ne cuje da mi je iko pre nego sto sam ti stavio lisice rekao da si trazio moju legitimaciju nego tek kada sam te vezao i poveo gore u samicu a dok si vezan ne mogu ti dati legitimaciju po role play u.
rekao ti je 61206 da sam ti trazio legitimaciju a i pozvan si zbog toga u celiju tako da nemoj da mi se pravis tu fin sad glupane

Salamicapodrigusica

Player
Player
Ali ne mogu da ti dam legitimaciju dok si vezan kapiras a kada te stavim u samicu ta vrata su blindirana kako kroz njih da ti dam nisam madjionicar?A ti meni nisi trazio legitimaciju u celiji nego tek na stepenicama

Fikus Fanculo

Player
Player
Ali ne mogu da ti dam legitimaciju dok si vezan kapiras a kada te stavim u samicu ta vrata su blindirana kako kroz njih da ti dam nisam madjionicar?A ti meni nisi trazio legitimaciju u celiji nego tek na stepenicama
druze, pozvan si da bi mi dao legitimaciju, ne pravi se vise lud i pametan kad si glup kao kurac

Denis Miic

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam prihvatiti ovu žalbu.

ID 66888 dobit će kaznu za FailRP -niste igrali dobro svoju ulogu
Niste mu dali llegitimaciju kada je trazio od vas!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom