Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
neznam
Players nickname
Eskobar Rakunovic
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Feb 28, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/GR2tRWZ

caki2244

Player
Player
Pisem u drugovo ime jer on nema pristup forumu i nema id naloga ali ima ime. Postovanje Mujo i Abrahame Dobio sam ban za vredjanje projekta. Ja se stvarno isvinjavam sto sam to uradio jer sam bio nervozan prihtavam svoju krivicu znam kriv sam ali se ispricavam. Nisam znao da ce me to posle toga toliko boleti.Meni je grand promenijo zivot de kada sam dobio ban nisam nista igrao niti sam bio srecan.Svi prijatelji su mi na grandu i menije stvarno zao sto sam dobijo ban i nogo se ispricavam i kajemk.Zato sto moji drugari sada igraju a ja ne.I svi smo tuzni sto ja neigram ali bih hteo to popraviti ako bih mogli da me anbanate ja obecavam da se to vise nece ponoviti jer mi grand nije samo igrice nego deo zivota. Bio bih vam istinski zagvalan kada bih me anbanali jer sam tek sada shvatio sta sam uradio i nisam reko da je grand najgori server jer je najbolji nego zato sto sam bio nervozan. Hvala na citanju.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Neispravan format + zalbu podnosi osoba koja nije povezana sa situacijom
+ ID nije naveden

Status
Not open for further replies.
Top Bottom