By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!29ta se gazi sinko, mada kad imas 14 to je verovatno puno hahahaDEDAAAAAAAAA
Sto prije nisi reko i dao nam svakom po 2 mil29ta se gazi sinko, mada kad imas 14 to je verovatno puno hahaha
39*29ta se gazi sinko, mada kad imas 14 to je verovatno puno hahaha
K'o pita taj ne skita, da si pitao dobio biSto prije nisi reko i dao nam svakom po 2 mil
dobila bi tvoja keva kurac u grlo majmune prastariK'o pita taj ne skita, da si pitao dobio bi
svaka cast sinko, vidim da si najjaci preko tastaturedobila bi tvoja keva kurac u grlo majmune prastari
DEDAAAA JEL SELA PENZIJAAAAsvaka cast sinko, vidim da si najjaci preko tastature![]()
Pa da si ponudio predomislili bi seK'o pita taj ne skita, da si pitao dobio bi
ja sam krenuo da pricam pre nego sto me tvoj bezruki drugar ubioPa da si ponudio predomislili bi se
bilo je to smesno u osnovnoj. Napredovaces, polako.DEDAAAA JEL SELA PENZIJAAAA
a sta sadrekao sam nesto tipa: "polako polako, ajde da vam platim odma po milku svima i da me ne smarate" nisam, ni 2 reci rekao pre nego sto me mali ubio
nemoj se nervirati deda nije to dobro po te tvoje stare kostibilo je to smesno u osnovnoj. Napredovaces, polako.
reci mi sve al da sam bezruk jedan je nacin da saznamoja sam krenuo da pricam pre nego sto me tvoj bezruki drugar ubio
sta sta sad, sta bi ti?a sta sad
ima vise od jednogreci mi sve al da sam bezruk jedan je nacin da saznamo