Sve u pov! ovo je ne moguce ovak ostaviti slucajno masinu smatram da treba da bude kaznjen
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!administracija nek odluci ima sve logove ko je stavio !(igrač sa ID-jem 73935 je zamolio da odgovorim umesto njega, jer mu je banovan forum privremeno, a da ne bi došlo do neprijatnosti da bude kažnjen iako nije kriv)
1. Suspect ID ispada da prijavljuješ sam sebe, al ajde, naslov se gleda
2. Nije on stavio mašinu, u to vreme smo bili na Diskordu, on je došao bio da je uzme, ali je i on video da je tako ubagovana. Igrač 73935 je nije stavio tu, molim administraciju da pažljivo proveri
3. Nije ceo POV, u POV-u dolaziš ihahaj daleko do njega, a ne verujem da imaš POV da on navodno stavlja..
Da je mene neko ubio tu, onda bi ispalo da sam ja stavio, jel tako?
slobodno nek provere dal sam ja stavio moja kuca je 923 tu mi je fam u toj kuci tako da ono(igrač sa ID-jem 73935 je zamolio da odgovorim umesto njega, jer mu je banovan forum privremeno, a da ne bi došlo do neprijatnosti da bude kažnjen iako nije kriv)
1. Suspect ID ispada da prijavljuješ sam sebe, al ajde, naslov se gleda
2. Nije on stavio mašinu, u to vreme smo bili na Diskordu, on je došao bio da je uzme, ali je i on video da je tako ubagovana. Igrač 73935 je nije stavio tu, molim administraciju da pažljivo proveri
3. Nije ceo POV, u POV-u dolaziš ihahaj daleko do njega, a ne verujem da imaš POV da on navodno stavlja..
Da je mene neko ubio tu, onda bi ispalo da sam ja stavio, jel tako?
Nisam rekao da si ti stavio, nego sam se "našalio" što si stavio za "Suspect ID" svoj ID..slobodno nek provere dal sam ja stavio moja kuca je 923 tu mi je fam u toj kuci tako da ono