Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
2827
Players nickname
Relja Maxsonii
Suspect ID
78269
Date of violation
Jul 20, 2025
Time of violation
00:35
Proofs
https://streamable.com/bewor9

Relja Maxsony

Player
Player
Sve se vidi u povu ovako lik je skoro dosao na grand server i trazio je da se pucamo i kad smo krenuli da se pucamo lik me ubija konstantno i ja njega po jednom dvaput al u tome je sto vidi se na pov gleda u desnu stranu i pogadja me u glavu i kad gleda levo ili gore u vis negde pogodi me u toku mog bustanje ili kako se to zove molio bih da reagujete hvala tacno se vidi de gleda kad puca prosto nemoguce
na 3 minuta i 12 sekundi vidi se kad usporite snimak vidi se de gleda i pogadja me

Last edited:

ajmigaliznispermankomali

Player
Player
Sve se vidi u povu ovako lik je skoro dosao na grand server i trazio je da se pucamo i kad smo krenuli da se pucamo lik me ubija konstantno i ja njega po jednom dvaput al u tome je sto vidi se na pov gleda u desnu stranu i pogadja me u glavu i kad gleda levo ili gore u vis negde pogodi me u toku mog bustanje ili kako se to zove molio bih da reagujete hvala tacno se vidi de gleda kad puca prosto nemoguce
na 6 minuta i 25 sekundi vidi se kad usporite snimak vidi se de gleda i pogadja me
Pov je 4 minuta gospodine ne 6

Stojke Yeager

Player
Player
na 3 minuta i 12 sekundi vidi se kad usporite snimak vidi se de gleda i pogadja me
Usp je legalan

Toni Vercetti

Dani prolaze, ja tebe često sjetim se....
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu

Molim vas ispravite naslov zalbe. Format za ispravno popunjavanje zalbe pogledajte > OVDJE

Imate rok 6 sati

Status
Not open for further replies.
Top Bottom