By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!pa duvaj kurcinu onu masnu forum warrioru mrtvi idi igraj ko covek a ne da kacis jer si robot koji ne moze da event prodje da ga neko ne ubije i onda da kaci a kill je clean bolje idi igraj roblox nego da bude neki retard masni na serveruIgrac je enterao pre kruga pa ocu da vidim njegov pov
Ide off - topic kill je clean ali enteranje pre kruga nije zz uzivajpa duvaj kurcinu onu masnu forum warrioru mrtvi idi igraj ko covek a ne da kacis jer si robot koji ne moze da event prodje da ga neko ne ubije i onda da kaci a kill je clean bolje idi igraj roblox nego da bude neki retard masni na serveru
Jednostavno nemas ruke i samo places pomiri se sa tim bezruko npcuIgrac je enterao pre kruga pa ocu da vidim njegov pov
Boli me kurac i za off topic i za sve ja sam banovan kad dobijem unban za neki dan idemo ja i ti u arenu da mi places moze?Ide off - topic kill je clean ali enteranje pre kruga nije zz uzivaj![]()
ne igram arenu samo eventeBoli me kurac i za off topic i za sve ja sam banovan kad dobijem unban za neki dan idemo ja i ti u arenu da mi places moze?
Na kakve evente? Ne vidim te nikad na event stats?ne igram arenu samo evente
pa znam zato sto ne ides a i kad odes odma padnes zato me ne vidisNa kakve evente? Ne vidim te nikad na event stats?
Au brt + si bezruk + si glup ko kurac ne znas sta su event statspa znam zato sto ne ides a i kad odes odma padnes zato me ne vidis
jel realno da ti trazis pov od toga kako si usao pre krugai zahtevam da on postavi pov GDE SE VIDI DA SAM JA USAO RANIJE!!!!
Unof saznaj rezultate tj nebitno samo kliknes saznaj rezultate nemoj ti nikom govoriti da nema ruke jer ubijas samo sa ledja ili kad se neko penje na merdevine a ime ti jeAu brt + si bezruk + si glup ko kurac ne znas sta su event stats![]()
Hahahahahahha momak full chetam te kad god oces nemas ruke napaljen si mnogo a nisi ni za kurac tisina tu i idi trci sa sotkom u rukama i kaci jos malo za pov req sa kralja planineUnof saznaj rezultate tj nebitno samo kliknes saznaj rezultate nemoj ti nikom govoriti da nema ruke jer ubijas samo sa ledja ili kad se neko penje na merdevine a ime ti je
Skibidipisoarsarma
tako da cuti
pa logicno ako nisu citeri sto nemaju povHahahahahahha momak full chetam te kad god oces nemas ruke napaljen si mnogo a nisi ni za kurac tisina tu i idi trci sa sotkom u rukama i kaci jos malo za pov req sa kralja planine![]()
HauahahhHHHHahaa ako je ovaj lik kog si okacio tebi citer mora da ti je bas lepo u zivotu hahahhahahahapa logicno ako nisu citeri sto nemaju pov
nisam rekao da je citer al sto ne snima pov jbggHauahahhHHHHahaa ako je ovaj lik kog si okacio tebi citer mora da ti je bas lepo u zivotu hahahhahahaha