Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
42543
Players nickname
Emro Bomba
Suspect ID
2013
Date of violation
Jul 21, 2025
Time of violation
19:47
Proofs
https://youtu.be/d6FYwwhtG0s?si=bE3R7cxwW5IcUC5F

Luii Alcapone

Player
Player
Nije tebi decko ovo prva greska na ovom serveru dok radis u pd. Meni je pisao kaznu 80.000 za prekoracenje brzine a vozio sam 190 smesno molio bi i ja da se kazni djordje bakmaz.
decko ne zna da radi svoj posao u pd je samo da bi se bahatio i unistavao drugim ljudima roleplay ovo treba izbaciti iz drzavne org.

Luii Alcapone

Player
Player
Je

jeste ti si ovde neki rp na glumi budalu
brate bahatis se po serveru samo sto imas moc hapsenja ljudi neko dodje da igra igricu normalno sa normalnim ljudima a ti dodjes i unistavas ceo roleplay tvojim bahacenjem i kurcenjem sto nije ok od tebe. Mislio sam da si sto se tice onih 80k kazne pogresio slucajno al sad kad sam pogledao i da se drugi zale na tebe sve mi je jasno

Djordje Bakmaz

Player
Player
brate bahatis se po serveru samo sto imas moc hapsenja ljudi neko dodje da igra igricu normalno sa normalnim ljudima a ti dodjes i unistavas ceo roleplay tvojim bahacenjem i kurcenjem sto nije ok od tebe. Mislio sam da si sto se tice onih 80k kazne pogresio slucajno al sad kad sam pogledao i da se drugi zale na tebe sve mi je jasno
Hahahahahav bahati se i ti ako znas

Emro Bomba

Player
Player
Tacno tako brt.... kurci se tu kao da je neka faca u pd I ima moc hapsenja i unistava roleplay krsi pravila serveraa

Teo Cvetkovic

MOON
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu

Molim vas da dostavite POV od pocetka situacije

Imate rok 15 sati

Status
Not open for further replies.
Top Bottom