jel ovo RS server ili makedonski .na makedonskom jezikom mrs u picku mater mi ne svacamo kao da vredjamo roditelje i nisam nikad pomislio da ti spominem roditelje.
ne sme mater (mama) da se spominje
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!jel ovo RS server ili makedonski .na makedonskom jezikom mrs u picku mater mi ne svacamo kao da vredjamo roditelje i nisam nikad pomislio da ti spominem roditelje.
koji brt obs koristim si ti lud6.17 Zabranjeno je koristiti OBS i bilo koji sličan softver za snimanje.
brate meni pricash ovde pravila a ti si vredjao rome nacionalnostjel ovo RS server ili makedonski .
ne sme mater (mama) da se spominje
Imas pov? Postavi ga ako imasbrate meni pricash ovde pravila a ti si vredjao rome nacionalnost
postavicu ga sa zadovoljstvom sada zato sto si zasluzio a ja sam bio dobar nisam hteo da te postavimImas pov? Postavi ga ako imas
non rp hahahaKrsis Generalno pravilo 6.17, padas bez svesti a koristis chat to se vidi na kraj POV. Iskreno ocekujem da dobijes kazna za to sto koristis OBS.