Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
60421
Players nickname
Tonny Dauriya
Suspect ID
39683
Date of violation
Jul 22, 2025
Time of violation
2:07
Proofs
https://youtu.be/H6wBNEy0lZc

toni dauria

Player
Player
Navedeni ID : 39863 se vidi da kako krsi pravila RP servera FAIL RP kad sam upozoren receno mi je da se maknem sa posjeda na sta sam i ucinio izasao van posjeda ovakivi toxik ljudi mislim da nebi trebali radti ovakav posao molim administraciju da objektivno pogledaju POV

Anja Hey

#tetka
Player
Molim dotičnog igrača, da se upozna sa pravilom CB.

Ako ti je rečeno da se udaljiš, i makneš sa kapije, gdje mora biti slobodan prolaz i pristup državnim organizacijama, onda to i učiniš, a ne da se pomjeriš metar i smatraš da si ispoštovao naređenje.

Argument ulaska u posjed DOCa je da napraviš sliku, hit totalni.

Takodje, ako si došao da baitaš, upadaš u državni posjed i oglušavaš se na naredjenja, onda dostavi kompletan snimak a ne polovičan, šta si radio prije i kasnije.

Prijatno i laku noć.

Anja

toni dauria

Player
Player
osoba iz guvermenta mi je otvorila i dozvolila da se slikam rekli ste da se maknem sa posjeda ocigledno mjesas kruske i jabuke sad cb spominjes bezveze ako nevidis da je za fail rp rekli ste da izadem iz posjeda zatvora i na kraju se pokussavate izvuc na nebuloze poz
vec kad ste bili admin onda nebiste trebali da krsite pravila kacena si za to sto si napravila a ti ako imas POV okacite na svoj forum list

Anja Hey

#tetka
Player
Pročitaj moj komentar iznad i pokušaj ga shvatiti.

Onaj ko ti je otvorio kapiju je dobio otkaz to je prva stvar.
Rečeno ti je da se udaljiš sa kapije jer blokiraš ulaz u DOC druga stvar.
Pomičeš se za metar i apsolutno svjesno radiš Bait i provociraš našu reakciju. To je treća stvar.

Ako je za kazniti mene slobodno, ali moje je da držim da je DOC zaseban entitet i da posjed mora biti slobodan za prolaz za sve organizacije koje privode kriminalce.

Oglušio si se na naredbe, ako ti je rečeno da se udaljiš, onda sjednes u auto i pomjeriš se na zavidnu razdaljinu od nas, a ne da se pomakneš metar i hi hi ha ha evo ga bait je uspio.

Idući put razmisli da li ćeš da se slikaš na teritoriji DOCa, gdje blokiraš kapiju i gdje pokušavaš da baitaš državne službenike.

Prijatno veče,

Anja

toni dauria

Player
Player
Ocigledno POV nisi ni pogledao/pogledala u POV-u se vidi kako ulazim u auto ti kreces da brojis ja izlazim i izlazim iz auta ne naoruzan niti icime losim namjenjenim nakon sto sam poslusao tvoju naredbu vadite oruzije i krecete pucati sadda mene krivis za neki bait koji nije ni napravljen malo bolje pogledaj POV

1. taj je radio i nakon situacije jos 15 min
2. za ulaz nije bilo nista receno samo ste rekli da izadem
3. auto pomicem da izadem van koliko je dovoljno da samvani i neradim nikakvu prijetnu ni krsim ista
4. tvoje toxik ponasanje i deranje se vidi
5. na naredbu nisam se oglusio jer sam izasao van i izasao iz auta da popricam normalno dije ste vi otvorili vatru bez ikakvog prava
u povu se vidi situacija
nikakav pokusaj bait-a nije bio osoba iz guvermenta nas je pustio unutra po tome nismo ni prekrsili to

Prijatno vece

Anja Hey

#tetka
Player
Ajmo ovako, ko u 2 ujutru dolazi da se random slika na teritoriji DOCa?

Nikako se neda naslutiti pokušaj nabijanja warna organizaciji, jer si sjedio sa licem koje je vec nekoliko puta pokusalo isto.

Na moje upozorenje udaljavas se minimalno, blokiras ulazak u DOC izlazis iz auta da bi nastavio random druzenje sa kim? Sa mnom i ostalim sluzbenicima ne, samo da bi snimio random situaciju i pokusao navuci bait i isprovocirati daljnju reakciju.

Video sam dobro pregledala, imam takodje indentican, no da smatras da lice nije dobilo otkaz, izekako jeste, kao i tvoj drugar kog si povezao sa sobom u bait i pokusaj nabijanja warna akciju.

Opet ponavljam, ako se ovdje vidi fail sa moje strane sve uredu, ali po meni jako tužan i jadan pokušaj baita i nabijanja warna.

Laku noć,

Anja

toni dauria

Player
Player
Nikakav pokusaj baita ili warna na org udaljio sam se i izasao da bi rekaO svoju stranu price kako se ovo dogodilo ali niste ddali ni priliku ne go toxik ponasanjem krenuli da pucate na nenaoruzanu osobu bez ikakvog razloga u drugom povu imam isto dokaz di pricate tek 15 minuta kasnije sa kolegom da privedete to lice da mu se oduzmu stvari a ako hocete mogu ja svih 35:06 minuta da okacim citave situacije nevezano kao i vezano za ovu situaiju moze da dostavim vama anja hey nikakav problem di ni vasi ljudi neznaju pravila pa morate da ih ucite a ito tako niste ni smanjili magicni krug i ostali u dometu i razgovarali sa kolgom miki mic

lkn

Diego Mersi

Player
Player
Auuuu pa ode dozvola ode dozvola roki, mrtav pricas,self report za bait,pa gdje ti u svijetu kao civilu neko dopusti da udjes u strogo čuvaju objekat da se ti slikas pa nisi Madona i plus gratis policija u ovom slučaju GOV ima pravo na represiju opet ponavljam ne području si objekta koji je strogo cuvan i obezbjedjen.

toni dauria

Player
Player
SAMO CU VAM REC NAUCITE SVOJE LJUDE PRAVILIM.
ja cu svoju kaznu da otsluzim ako treba ali trebaju i ovi ljudi koji isto krse pravila
LAKU NOC :)

Diego Mersi

Player
Player
SAMO CU VAM REC NAUCITE SVOJE LJUDE PRAVILIM.
ja cu svoju kaznu da otsluzim ako treba ali trebaju i ovi ljudi koji isto krse pravila
LAKU NOC :)
Prijatelju sta ti nije jasno , ti ces najviše da najebes u ovoj situaciji . Da malo bolje poznajes i sagledavas pravila. 1.CB 2.FEARRP ( puske su ti na glavi ti se mudonja isprsio) 3. PG ( mrtav pricas) znaci abeceda pravila prekrasna mili moj

Anja Hey

#tetka
Player
Auuuu pa ode dozvola ode dozvola roki, mrtav pricas,self report za bait,pa gdje ti u svijetu kao civilu neko dopusti da udjes u strogo čuvaju objekat da se ti slikas pa nisi Madona i plus gratis policija u ovom slučaju GOV ima pravo na represiju opet ponavljam ne području si objekta koji je strogo cuvan i obezbjedjen.
Lik sto ga pustio da se kofol da udje da se slika (njegov covjek u GOVu iscenirano i izrezirano za bait i nabijanje warna).. o cemu dalje pricati...

Cijenim maštovitost i kreativnost.

Bolji ste od onih teletabisa od neki dan što su hvatali na foru medicinskog osiguranja 🤣🤣🤣

Al' dobro bar ste gulili krompire po 45 minuta obojica i tjerali svoju pravdu i skičali u kavezima.

Simpatično :)

Diego Mersi

Player
Player
Lik sto ga pustio da se kofol da udje da se slika (njegov covjek u GOVu iscenirano i izrezirano za bait i nabijanje warna).. o cemu dalje pricati...

Cijenim maštovitost i kreativnost.

Bolji ste od onih teletabisa od neki dan što su hvatali na foru medicinskog osiguranja 🤣🤣🤣

Al' dobro bar ste gulili krompire po 45 minuta obojica i tjerali svoju pravdu i skičali u kavezima.

Simpatično :)
TETKA ON TOP

Top Bottom