Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
7495
Players nickname
toma_hadzizdravkovic
Suspect ID
0000
Date of violation
May 24, 2022
Time of violation
16:29
Proofs
https://youtu.be/8srwz7v5wjA

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
1.7 Svi članovi bande moraju nositi gornji dio i hlače u boji svoje bande

Vidim dosta vozila zelenih predpostavljam da ih je dosta iz tog Ganga:
-17086(Napočetku videa se vidi da ne nosi majcu zelenu)
-18787(Dolazi sa Gang autom u bojama koji nemaju veze sa zelenim gangom)
-9007(Pred kraj videa se vidi da mjenja majicu u bijelu)
-16157 (02:30 mjenja majicu iz narandžaste u zelenu).
-Mislim da je ID 18542 isto tako u zelenom gangu kao i 18787 koji također ne nose odjeću zelenog ganga u POV-u ,promjenili su u zelenu odjecu poslije pa zato predpostavljam ali nije mi se spasio taj POV.

PG čine igrači: 4062(00:43 pa nadalje skače sa vozila na vozilo) i 4711(od 00:57 pa nadalje preskače vozila i stoji na njima)

assc

Player
Player

-Mislim da je ID 18542 isto tako u zelenom gangu kao i 18787 koji također ne nose odjeću zelenog ganga u POV-u ,promjenili su u zelenu odjecu poslije pa zato predpostavljam ali nije mi se spasio taj POV.

PG čine igrači: 4062(00:43 pa nadalje skače sa vozila na vozilo) i 4711(od 00:57 pa nadalje preskače vozila i stoji na njima)
pottrazi pomoc psihijatra molim te...

adrian422

EBK
Player

HQHAHAHAHHAHAHAHAHAHWHHAHAHA ti nisi normalan sta ti reportas brate kako je pg skakanje po vozilima druze + ljudi koji su u gangu nose zeleno koji nisu ne nose, rade povuci zalbu ispadas idiot i to veliki, sa cime se drogiras ti daj mi broj od dilera pls

Last edited:

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
HQHAHAHAHHAHAHAHAHAHWHHAHAHA ti nisi normalan sta ti reportas brate kako je pg skakanje po vozilima druze sa cime se drogiras ti daj mi broj od dilera pls
Ako je za tebe normalno da neko preskače vozila i da skače sa vozila na vozilo, Očigledno da ti meni trebas dati broj dilera 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
visi se da si iz pd + radnja je moguca irl
Powergaming (PG) - Powergaming se može definirati kao izvođenje djela koja nisu slična ljudima; forsiranje igranja uloga drugima bez davanja poštene šanse; izmišljati stvari koje se nisu dogodile kako biste imali koristi; igranje uloga koje scenaristički nisu moguće kako biste stekli nepravednu prednost. Igrajte nerealne stvari koje se ne bi dogodile u stvarnom svijetu i ne dopuštate drugima da reagiraju na vašu igru uloga. Deathmatching (DM) - Ubijanje druge osobe bez dovoljnog razloga za igru uloga (deathmatching) nije dopušteno. Non -RP - Raditi stvari koje se smatraju nedovoljnima da bi se smatrale dobrom standardnom igrom uloga, ovisno o trenutnoj situaciji. npr. trčanje po mjestu zločina bez ikakvog razloga, ples i vrištanje na trolistički način u ozbiljnoj situaciji, a ne realno igranje straha u odgovarajućim situacijama. Powergaming se može definirati kao izvođenje djela koja nisu slična ljudim
Powergaming se može definirati kao izvođenje djela koja nisu slična ljudim

assc

Player
Player
Zamisli da si lopta i odskači odavde . Idi igraj igru, ne moras se javljati na svaki post. Svakom loncu si poklopac.
tebra pogledaj sebe molim te. snimas 24/7 valjda i svaki k reportas a nema veze s vezom, touch grass

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
tebra pogledaj sebe molim te. snimas 24/7 valjda i svaki k reportas a nema veze s vezom, touch grass
Nisam ti ja tebra. I ti si na forumu 24/7 pa ti niko ništa ne kaže. Javljaš se na svaki moj post, ja razumijem da ti pratiš mene i da sam ti ja idol ali pretjeruješ.

ItsAlex

сука блять
Player
Pozdrav,kao leader The Famillies gang-a zelim da se izjasnim.Uzeti ste za taoce od strane porodice Vendetta i ganga The Famillies.Nisu u obavezi da nose zeleno ili bilo sta vezano za gang ako te imaju za taoca kao familija(Vendetta).Ljudi koji su tu bili kao gang su nosili zeleno,svi ostali koji nisu su mogli da nose sta hoce.Pozdrav :D

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
Pozdrav,kao leader The Famillies gang-a zelim da se izjasnim.Uzeti ste za taoce od strane porodice Vendetta i ganga The Famillies.Nisu u obavezi da nose zeleno ili bilo sta vezano za gang ako te imaju za taoca kao familija(Vendetta).Ljudi koji su tu bili kao gang su nosili zeleno,svi ostali koji nisu su mogli da nose sta hoce.Pozdrav :D
Poštovani Alex,

Nisu svi nosili od zelenih odjecu zelenu. To me buni i to je jako nedefinisano. Nekada postavim namjerno neki događaj da bih naučio neka nedefinisana pravila.

matke

Player
Player
ne pljackaju kao The Famillies tako da mogu da nose sta hoce

ItsAlex

сука блять
Player
Poštovani Alex,

Nisu svi nosili od zelenih odjecu zelenu. To me buni i to je jako nedefinisano. Nekada postavim namjerno neki događaj da bih naučio neka nedefinisana pravila.
Vecina njih jeste u gang-u ali ovu talacku su radili kao vendetta,ne kao gang.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom