Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
61748

lerdyy

Player
Player
Hahhahahahaba kakav crni kimi momak ne znas sta pricas duvas kitu da te ne kace govedo malo neodgojeno tamo mi places da ti prodam nesto upola cene jer ce te vredjati hahahhahahaha "daj prodaj mi molim te upola cene vraticu ti ali samo molim teeeee" ahahhahahaa npcu mali idi dudlaj kursc nekom drugom za prodaju mali balavac nemas ruke ti mi govoris sta je grand brat je 61k id i govori mi da ja ne znam sta je grand i + je npc bezruk koji ga drka na pijaci samo
Sta ces mi ti prodati nemas 5k i 10 resursa debilu mali pusis kurac kimiju da ti salje skriptu debilu glupi

hruskar99

Player
Player
Krenuo je a jos nije ni poceo event ne znam kako
na serveru sve izbagovano samo vam uzimaju pare a ne poboljsavaju server a vi ovde placete zbog lika sto je krenuo ranije na eventu za usranih 10k hahahaha pa zalite se na imbecile gore koji su omogucili da se krene ranije, da znaju da rade svoj posao ne bi doslo do ovog

Lerdijevakeva

Player
Player
ma iskreno me ne zanima sta pises jer ja cu uvek kacit itvoji komentari ce biti isti i tjt
Decko ti si bolesnik, ne izlazis iz kuce osim u grandu, svi te mrze ali apsolutno svi niko nije dobar s tobom osim forum wariora kao sto si ti odjebi vise imas prekrsena 44 pravila to je za Blacklist tako da izadji malo iz kuce probaj da nadjes drugara i da igras fudbal kosarku sa njim moj savet

hruskar99

Player
Player
Decko ti si bolesnik, ne izlazis iz kuce osim u grandu, svi te mrze ali apsolutno svi niko nije dobar s tobom osim forum wariora kao sto si ti odjebi vise imas prekrsena 44 pravila to je za Blacklist tako da izadji malo iz kuce probaj da nadjes drugara i da igras fudbal kosarku sa njim moj savet
hoce to tako kad si propali abortus i kad te svi maltretiraju ceo zivot, jedino sto mu je preostalo je da bude jak za kompom, debilcina mala

Status
Not open for further replies.
Top Bottom