Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
35910
Players nickname
Zejn Lukic
Administrators nickname
Aldin_Verstappen
Date
Jan 18, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/gallery/grand-rp-HgFv0r3

Jovanovic Rolex

Player
Player
Pozdrav administracijo,dobio sam ban za konstanto krsenje pravila pre nekih pola godine ja se izvinjavam na znam da sam u tome stvarno sam preterao,i pisem ovu zalbu ne da bih napravio zalbu na administraciju i Aldin_Verstappen nego da vas zamolim da mi date jos jednu sansu jer i na drugom account id 35960 imam ban za gp 6.22,puno vremena sam proveo na ovom projektu,preko 2000 sati i taj dan kada sam video perma ban doslo mi je da zaplacem koliko sam truda i vremena ulozio u ovo sve,ja se stvarno izvinjavam ako sam bilo kojem igracu unistio rp,i hteo bih da mi date jos jednu sansu jer na ovom projektu imam puno prijatelja i 3 godine zivotu,molim vas da mi date jos jednu sansu oduzicu se i necu vise biti isti kakav sam bio,necu krsiti i jedno rp pravilo i gledacu da svakome pomognem kako budem mogao HVALA :(
MOLIM VAS DA PROCITATE SVE I DA RAZMISLITE O OVOME JER BIH STVATNO VOLEO DA VAS SVE OPET VIDIM,I DA PONOVO ZAIGRAM OVAJ PROJEKAT
I DA ZNAM DA VEC 10 PUT VIDJATE MOJU ZALBU ALI BIH VAS LEPO ZAMOLIO DA MI DATE JOS JEDNU SANSU ODUZICU SE SVIMA KAKO BUDEMO MOGAO

Status
Not open for further replies.
Top Bottom