Pozdrav administracijo,dobio sam ban za konstanto krsenje pravila pre nekih pola godine ja se izvinjavam na znam da sam u tome stvarno sam preterao,i pisem ovu zalbu ne da bih napravio zalbu na administraciju i Aldin_Verstappen nego da vas zamolim da mi date jos jednu sansu jer i na drugom account id 35960 imam ban za gp 6.22,puno vremena sam proveo na ovom projektu,preko 2000 sati i taj dan kada sam video perma ban doslo mi je da zaplacem koliko sam truda i vremena ulozio u ovo sve,ja se stvarno izvinjavam ako sam bilo kojem igracu unistio rp,i hteo bih da mi date jos jednu sansu jer na ovom projektu imam puno prijatelja i 3 godine zivotu,molim vas da mi date jos jednu sansu oduzicu se i necu vise biti isti kakav sam bio,necu krsiti i jedno rp pravilo i gledacu da svakome pomognem kako budem mogao HVALA
MOLIM VAS DA PROCITATE SVE I DA RAZMISLITE O OVOME JER BIH STVATNO VOLEO DA VAS SVE OPET VIDIM,I DA PONOVO ZAIGRAM OVAJ PROJEKAT
I DA ZNAM DA VEC 10 PUT VIDJATE MOJU ZALBU ALI BIH VAS LEPO ZAMOLIO DA MI DATE JOS JEDNU SANSU ODUZICU SE SVIMA KAKO BUDEMO MOGAO
MOLIM VAS DA PROCITATE SVE I DA RAZMISLITE O OVOME JER BIH STVATNO VOLEO DA VAS SVE OPET VIDIM,I DA PONOVO ZAIGRAM OVAJ PROJEKAT
I DA ZNAM DA VEC 10 PUT VIDJATE MOJU ZALBU ALI BIH VAS LEPO ZAMOLIO DA MI DATE JOS JEDNU SANSU ODUZICU SE SVIMA KAKO BUDEMO MOGAO