By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!vej si ti več postavljen za 1.1 i 1.4, najbuš mene zajebavalNemam rp razloga? ti i tvoji frendovi ste sat vremena upadali u ng, cop baitali, itd, mene si isao robati i govoriti da sam korumpirana dzumara? Imam i vise od rp razloga
doslovno lik, vej sam ga ja stavil za 1.1 i 1.4 pa da vidimo kaj budu administratori reklito je kad ubace covjeka iz hotela u drzavnu organizaciju sta drugo da se ocekuje
Znaci ti kad si krenuo da mi brojis,ti si i MG prekrsio,zato sto govoris da sam ti rekao da si korumpirana dzumara kad nisam imao masku.O cemu ti pricas?Nemam rp razloga? ti i tvoji frendovi ste sat vremena upadali u ng, cop baitali, itd, mene si isao robati i govoriti da sam korumpirana dzumara? Imam i vise od rp razlga
kako znas da sam drzavni sluzbenik?Jel mozda preko ID?vi svi pametujete s niti ne znate sve okolnosti sta su se dogodile? mislim ako se on kao drzavni sluzbenik moze ovako ponasat onda ne znam