1. Vaše ime IRL: Strahinja
2. Vaše godine 14
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 5h+
5. Vaš Discord:strahinja211
6. Vaše ingame ime:Ash PurpleHaze
7. Vaš ID:62722
Dodatne informacije
1. Lider za:
Los Santos Vagos
Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Bio sam zamenik lidera u bandama vise puta i samim tim imam iskustva u vođenju,
Ne zelim toksicnost, tako da smatram da se sve moze resiti bez foruma i glupih zalbi samo kako bi se nekom nabio warn,
Poznajem dobro sva pravila u vezi bandi kako generalna tako i geto pravila.,
Imam vec spremne ljude, to su ljudi sa iskustvom za koje mogu garantovati da nece krsiti pravila,
Imam spremnu turf ekipu, ekipu za grafite, kao i za sve ostale aktivnosti poput tajne radnje, pomorske bitke, podmornice....
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Prvenstveno bih isao za tim da svaki clan mora dobro poznavati MG, granice HQ, pravila servera i geto pravila.
Trudio bih se da podignem RP na visi nivo. Ne bih zbog turfova zapostavljao ostale akcije poput: robanja, talackih, pljackanja gs i prodavnica.
Ne volim mg pa bih ga pokusao smanjiti koristenjem radia
Odrzavao bih redovne sastanke sa clanovima na kojima bi resavali sve probleme unutar organizacije (naravno ukoliko ih uopste bude) i na kojima bi svi clanovi bili u mogucnosti da daju svoje misljenje ili neki savet.
1. Suspend
2. New Student
3. Member
4. Hitman
5. Ghetto Cleaner
6. Ghetto Leader
7. Graffiti Team
8. Graffiti Team Leader
9. Commander
10. High Commander
11. CO - Leader
12. Leader
13. Founder
Zelim srecu svim ostalim kandidatima
.
2. Vaše godine 14
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 5h+
5. Vaš Discord:strahinja211
6. Vaše ingame ime:Ash PurpleHaze
7. Vaš ID:62722
Dodatne informacije
1. Lider za:
Los Santos Vagos
Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Bio sam zamenik lidera u bandama vise puta i samim tim imam iskustva u vođenju,
Ne zelim toksicnost, tako da smatram da se sve moze resiti bez foruma i glupih zalbi samo kako bi se nekom nabio warn,
Poznajem dobro sva pravila u vezi bandi kako generalna tako i geto pravila.,
Imam vec spremne ljude, to su ljudi sa iskustvom za koje mogu garantovati da nece krsiti pravila,
Imam spremnu turf ekipu, ekipu za grafite, kao i za sve ostale aktivnosti poput tajne radnje, pomorske bitke, podmornice....
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Prvenstveno bih isao za tim da svaki clan mora dobro poznavati MG, granice HQ, pravila servera i geto pravila.
Trudio bih se da podignem RP na visi nivo. Ne bih zbog turfova zapostavljao ostale akcije poput: robanja, talackih, pljackanja gs i prodavnica.
Ne volim mg pa bih ga pokusao smanjiti koristenjem radia
Odrzavao bih redovne sastanke sa clanovima na kojima bi resavali sve probleme unutar organizacije (naravno ukoliko ih uopste bude) i na kojima bi svi clanovi bili u mogucnosti da daju svoje misljenje ili neki savet.
1. Suspend
2. New Student
3. Member
4. Hitman
5. Ghetto Cleaner
6. Ghetto Leader
7. Graffiti Team
8. Graffiti Team Leader
9. Commander
10. High Commander
11. CO - Leader
12. Leader