Došli smo na event "Zauzimanje nosača aviona" gdje su nas državne organizacije počele pucat još dok smo bili u vodi i nisu nam dali da se popnemo na nosač i da se pucamo s njima da bi bila fer borba. LP.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Jesi li ti admin? Nisi. Onda poz. Pusti njih nek rade svoj posao i nek odluče da li se mogu kaznit ili ne.Ne vidi se ID igraca koji je pucao, niti se vidi ime organizacije na panciru. nedovoljno dokaza koja organizacija bi se kaznila
kakvo izvlacenje jer znas da ste kriviNe vidi se ID igraca koji je pucao, niti se vidi ime organizacije na panciru. nedovoljno dokaza koja organizacija bi se kaznila
Ne vidi se ID igraca koji je pucao, niti se vidi ime organizacije na panciru. nedovoljno dokaza koja organizacija bi se kaznila
Da takvi kao ti poštuju pravila i da znaju igrat kako treba ne bi prijava ni bilo.Sta places odmah, nisu ti cak ni pancir ceo skinuli, ti odmah places. A da ne govorim da te nisu ni pucali nakon toga. Server i roleplay se sveo na ko ce koga brze da prijavi.
Kad mene snimiš da ja kršim pravila, onda možeš to da pišeš. Do tada nemaš prava. Drago mi je barem što nisam kao ti, da trčim odmah i prijavljujem gluposti.Da takvi kao ti poštuju pravila i da znaju igrat kako treba ne bi prijava ni bilo.
zato si u svakoj corbi mirodjijaKad mene snimiš da ja kršim pravila, onda možeš to da pišeš. Do tada nemaš prava. Drago mi je barem što nisam kao ti, da trčim odmah i prijavljujem gluposti.
Ne bi ti mili komentarisao da se nisi pronašao i ne bi ih podržavao dok prave greške. Gore s svojim komentarom si sve reko. Lp.Kad mene snimiš da ja kršim pravila, onda možeš to da pišeš. Do tada nemaš prava. Drago mi je barem što nisam kao ti, da trčim odmah i prijavljujem gluposti.
Ne, samo u onim gde prijavljujete drzavne organizacije prilikom kojih nemate relevantne dokaze.zato si u svakoj corbi mirodjija
Ne znam šta si mislio sa komentarom, al eto šta god tebi služi ti misli da sam i ja non rper ili šta već. Ja ih ne podržavam, već se na snimku vidi da je neko zapucao i verovatno dobio naređenje da ne sme da puca i samim tim prestao. Da te ubio ili nastavio da puca, to bi druga priča bila, ovako nepotrebna prijava. Čak si se približio dole i niko te nije dirao, al kao što rekoh, kako god tebi služi, samo ti nastavi da prijavljuješNe bi ti mili komentarisao da se nisi pronašao i ne bi ih podržavao dok prave greške. Gore s svojim komentarom si sve reko. Lp.
Gledaj imam preko 20 video snimaka s avio nosača kako svaki put pucaju na nas i igraju kukavički tako što stoje odmah dole i ne dozvoljavaju nam ni da se popnemo odmah nas krenu pucat. Ako si barem jednom bio mogao si to da vidiš, a nama svima koji idemo na nosač aviona je više pun k kako se državne org ponašaju prema drugoj strani i kako fejlaju. P.S. Mog kolegu su ubili koji je sjedio iza mene. Vrijeme je da se preduzme nešta protiv toga i da event "Napad na avio nosač" postane pošten i fer event gdje će se i jedna i druga strana pošteno puact, a ne ovako pičkasto da se igra.Ne, samo u onim gde prijavljujete drzavne organizacije prilikom kojih nemate relevantne dokaze.
Ne znam šta si mislio sa komentarom, al eto šta god tebi služi ti misli da sam i ja non rper ili šta već. Ja ih ne podržavam, već se na snimku vidi da je neko zapucao i verovatno dobio naređenje da ne sme da puca i samim tim prestao. Da te ubio ili nastavio da puca, to bi druga priča bila, ovako nepotrebna prijava. Čak si se približio dole i niko te nije dirao, al kao što rekoh, kako god tebi služi, samo ti nastavi da prijavljuješ
Postoji admin panel i logovi
Slažem se sa svim, ako je tako kao što kažeš. Ja znam da kad budem na nosaču da ne smemo da vas pucamo dok se ne popnete skroz uz stepenice i izađete na donji deo nosača, baš zbog toga da bude fer. Ostalo i treba da se kazni.Gledaj imam preko 20 video snimaka s avio nosača kako svaki put pucaju na nas i igraju kukavički tako što stoje odmah dole i ne dozvoljavaju nam ni da se popnemo odmah nas krenu pucat. Ako si barem jednom bio mogao si to da vidiš, a nama svima koji idemo na nosač aviona je više pun k kako se državne org ponašaju prema drugoj strani i kako fejlaju. P.S. Mog kolegu su ubili koji je sjedio iza mene. Vrijeme je da se preduzme nešta protiv toga i da event "Napad na avio nosač" postane pošten i fer event gdje će se i jedna i druga strana pošteno puact, a ne ovako pičkasto da se igra.