Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
77225
Players nickname
tanja
Suspect ID
35693
Date of violation
Aug 6, 2025
Time of violation
0000
Proofs
https://youtu.be/XANzJ3r5RVE

Markony_Purplehaze

Player
Player
Necu da vam se pravdam neka preglada ovo iskusan admin koji zna dal je ba ili nije. Drugo Vas dvoje samo mozete da kakite i placete po forum a oboje ste ban evaderi + citeri :)

Leon Ashbluff

Player
Player
To je cist BA. Nadam se da ce ovaj put admini doneti ispravniju odluku jer bezruki marcony pravi prednost sa roll cancelom reva na sotku.
nije bug pa se ne moze ni biti bug abuse, pre dosta vremena je ceo server glasao da to ne bude bug abuse, glasanje je mazhor (tadasnji curator projekta) licno napravio znajuci kakvu prednost fast switchanje moze da donese i svi koji su glasali su isto znali za tu prednost

MilomirMaric

Player
Player
nije bug pa se ne moze ni biti bug abuse, pre dosta vremena je ceo server glasao da to ne bude bug abuse, glasanje je mazhor (tadasnji curator projekta) licno napravio znajuci kakvu prednost fast switchanje moze da donese i svi koji su glasali su isto znali za tu prednost
De druze ne lupetaj gluposti i ne izmisljaj.

Leon Ashbluff

Player
Player
De druze ne lupetaj gluposti i ne izmisljaj.
rekao sam ti ono sto je zaista i bilo i sto mozes i sam videti na discordu ako budes scrolovao dovoljno dugo, ako mislis da fast switch/ roll cancel daje toliku prednost da neko zbog toga treba ban da dobije samo odustani od pucanja

MilomirMaric

Player
Player
rekao sam ti ono sto je zaista i bilo i sto mozes i sam videti na discordu ako budes scrolovao dovoljno dugo, ako mislis da fast switch/ roll cancel daje toliku prednost da neko zbog toga treba ban da dobije samo odustani od pucanja
Ae pali

Paca Vice

Server Administrator
Server Administrator
Na razmatranju...
Svaki naredni Off-topic komentar ce biti kaznjen​

maroksasya

Player
Player
Necu da vam se pravdam neka preglada ovo iskusan admin koji zna dal je ba ili nije. Drugo Vas dvoje samo mozete da kakite i placete po forum a oboje ste ban evaderi + citeri :)
markony samo priznaj da si to uradio i tjt.To je cist ba nema sta da se ti pravdavas da nije,malo pazi sta radis kad igras sa shotkom sledeci put...

.omaaa

Player
Player
Ovo je vam ja BA jer kod momka koji je trazio pov uradio si full krug a kod sebe si fliko krug.Da bi bilo odbijeno mora na oba pov da bude ili full krug ili flik a ne kod ovog flic ili a kod drugog full krug.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom