By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Vidi se, al se ne čuje. Po pravilu snimak treba da sadrži i audio zapis.Sve se vidi na POV-U
Ovako, ako bude odbijeno ovo ja cu postaviti snimak sa mog strima gde se sve vidi i sve cuje, da bug abouse si uradio bolje da si nastavio da dizes sa puskom nego da sakrijes pusku misleci da necu skontati i slucajno pogresiti pa izvaditi sotku nema veze ako bude odbijeno ja cu postaviti snimak sa zvukom ali tu nema sta sve se vidi, sledeci put ces obratiti vise paznje.Vidi se, al se ne čuje. Po pravilu snimak treba da sadrži i audio zapis.
Uglavnom, da objasnim. Kao što se vidi dotrčao sam do tebe sa sačmarom u rukama, pre nego što sam krenuo da ti pružam pomoć i govorim da otvaram paket prve pomoći bla bla (ne čuje se na snimku jer nema audio zapis) prebacujem oružje misleći da sam ga prebacio na slot koji je prazan, međutim meni je prebacilo na snajper a ja to iz moje perspektive nisam video uopšte, a pošto nisam imao municije na snajperu, nije mi ni sa strane prikazivalo gde je municija da držim neko oružje. Čim sam skontao da držim snajper u ruci i da te dižem, ja sam odmah pritisnuo ESC kako bih prekinuo animaciju i kako bih sklonio oružje iz ruku, te nastavio da te oživljavam bez oružja. Al eto tako je ispalo.
Ovo nije nikakav BUG Abuse, može jedino da bude PG jer sam te dizao sa oružjem u rukama, al opet kažem, ne čuje se na snimku da ti pružam prvu pomoć, al se vidi pre nego što sam krenuo da sam sklonio sačmaru misleći da sam je prebacio na prazan slot. Dizao sam hiljadu puta, i znam kako se diže i šta je dozvoljeno, a šta ne.
Svakome može da se desi greška, i meni se desilo par puta pa ne znam gde mi je oruzje na koji slotOvako, ako bude odbijeno ovo ja cu postaviti snimak sa mog strima gde se sve vidi i sve cuje, da bug abouse si uradio bolje da si nastavio da dizes sa puskom nego da sakrijes pusku misleci da necu skontati i slucajno pogresiti pa izvaditi sotku nema veze ako bude odbijeno ja cu postaviti snimak sa zvukom ali tu nema sta sve se vidi, sledeci put ces obratiti vise paznje.
Dobices hladjenje 3 dana da si nastavio sa puskom sve bi super bilo al ovo ovaj ogavan pokusaj da sakrijes pusku ni na sta ne liciMa boli me uvo druže, postavljaj šta hoćeš. Ja sam ti napisao kako je bilo, tvoje je da misliš da lažem. Okači odmah onda stream da ne kačiš 2x žalbu. Samo mi objasni šta sam ja imao od toga da uradim taj Bug Abuse, šta bih ja dobio sa tim?
Ma kakvi, oni su bezgrešni, njima se to ne može desitiSvakome može da se desi greška, i meni se desilo par puta pa ne znam gde mi je oruzje na koji slot
Nije to problem vec je bezobrazno sto je pokusao da sakrije misleci da nece da ustaneSvakome može da se desi greška, i meni se desilo par puta pa ne znam gde mi je oruzje na koji slot
Ja se pokušavam nešto da objasnim, a ti ne razumeš ni šta sam ja pitao. Ajd dobro, uživaj.Dobices hladjenje 3 dana da si nastavio sa puskom sve bi super bilo al ovo ovaj ogavan pokusaj da sakrijes pusku ni na sta ne lici
Ja samo govorim sta mi smeta nista licno protiv tebeMa kakvi, oni su bezgrešni, njima se to ne može desitiVidiš da ispada još da sam radio namerno Bug Abuse, a ne znam ni šta bih dobio sa tim abusom, koja je prednost uopšte. Al eto, izgleda da sam namerno uradio, on zna bolje
![]()
Je l ti razumeš da ja ne znam ni koja je poenta tog Bug Abuse? Bug Abuse se radi kad znaš koja je prednost, i kad si u prednost nad nečim/nekim. Ja sa ovim što sam uradio ni u kakvoj prednosti nisam bio.Nije to problem vec je bezobrazno sto je pokusao da sakrije misleci da nece da ustane
Ja tebi kažem da nisam to uradio sa namerom, već se tako zadesilo kao što sam objasnio. Na snimku se vidi da menjam oružje i da stavljam na slot, a u stvari sam uzeo drugo oružje sa tog slota. I dalje da kad sam skontao da dižem sa puškom, da sam prekinuo kako ne bih uradio PG, a ne neki Bug Abuse da radim.Ja samo govorim sta mi smeta nista licno protiv tebe
Admini ce odlucitiJa tebi kažem da nisam to uradio sa namerom, već se tako zadesilo kao što sam objasnio. Na snimku se vidi da menjam oružje i da stavljam na slot, a u stvari sam uzeo drugo oružje sa tog slota. I dalje da kad sam skontao da dižem sa puškom, da sam prekinuo kako ne bih uradio PG, a ne neki Bug Abuse da radim.
Ja da sam uradio to 10 forum prijava bi na mene biloAdmini ce odluciti
Ovo je pov sa mog strima kao sto vidite tu ima zvuk, mnogi ce teci da je obs ali ovo nije nikakav event vec samo dokaz da nisam radio mgNakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu.
- Postavite POV sa zvukom.
- Sumnjam da ste prekrsili MassMG i da je zbog toga ugasen zvuk na POV-u.
Imate rok od
Nije vezano za nikakav event*Ovo je pov sa mog strima kao sto vidite tu ima zvuk, mnogi ce teci da je obs ali ovo nije nikakav event vec samo dokaz da nisam radio mg i